Ο Arnie θέλει να ξαναγίνει Conan

Θα γυριστεί ποτέ η ταινία που ονειρεύεται ο Schwarzenegger;



Έγινε γνωστός με την ταινία Κόναν ο Βάρβαρος (Conan the Barbarian) το 1982. Δύο χρόνια αργότερα διπλοτσεκάρισε την επιτυχία του με τις ταινίες Conan the Destroyer και Terminator. Και τέσσερα χρόνια μετά, το 1988, απέδειξε ότι εκτός από μυς έχει και χιούμορ, συμπρωταγωνιστώντας  με τον Danny DeVito στο Twins. Από τότε έχουν περάσει πολλές δεκαετίες, ο Arnold Schwarzenegger έχει γυρίσει δεκάδες ταινίες, έγινε  πλούσιος, διάσημος κι έκανε κι ένα πέρασμα από την πολιτική ως Κυβερνήτης της Καλιφόρνια. Αφού καθάρισε και μ’ αυτό, ανακοίνωσε την επιστροφή του στον κινηματογράφο και τις παλιές ένδοξες μέρες του. Τρία sequels ονειρευόταν να γυρίσει: του Terminator, των Twins  (που θα ονομαζόταν Triplets) και του πολυαναμενόμενου King Conan.

Από τα κινηματογραφικά του όνειρα πραγματικότητα έγιναν μόνο ό,τι αφορούσε το Terminator. Το Terminator: Genisys έχει ήδη προβληθεί, ενώ έχει γυριστεί και η έκτη ταινία της σειράς,  Terminator: Dark Fate. Το sequel του Twins μάλλον το έχει φάει το μαύρο σκοτάδι, ενώ οι μυς του Conan έχουν φρακάρει σε στενωπό.

Τα προηγούμενα χρόνια έχουν πέσει στο τραπέζι διάφοροι εναλλακτικοί τίτλοι για το sequel του Conan, όπως King Conan: Crown of Iron, Conan the Conqueror και The Legend of Conan. Για τη σκηνοθεσία επίσης ακουγόταν πολύ το όνομα του Chris Morgan (γνωστού από τις ταινίες Fast & Furious), ο οποίος φαντασιωνόταν να σκηνοθετήσει μια ταινία-μείξη των Ασυγχώρητων και ενός βαρβάρου με σπαθί.

Τελικά το όραμα του Morgan δεν έψησε κανέναν παραγωγό, ο σκηνοθέτης αποσύρθηκε από το πλάνο, αλλά ο Arnie εξακολουθεί να θέλει να ξαναντυθεί -ή μήπως να ξαναγδυθεί;- Conan στη γερασμένη εκδοχή του. Και η ερώτηση είναι: θα υπάρξει επιτέλους κάποιος σεναριογράφος-σκηνοθέτης-παραγωγός στον πλανήτη Hollywood που θα κάνει το χατίρι του Schwarzenegger;