Τι απέγινε ο Carl από το Walking Dead;

Η ζωή του Chandler Riggs μετά τα zombies.



Τον γνωρίσαμε ως αθώο πιτσιρικά που season με το season μετατράπηκε σε δολοφονικό έφηβο. Θεωρούταν ένας από τους βασικούς ήρωες της σειράς και περιμέναμε ότι θα έμενε ζωντανός ως το τέλος. Και τότε, κάπου στη μέση του 8ου κύκλου, ο Carl δαγκώθηκε από αδέσποτο zombie και πέθανε. Ο θάνατός του ήταν από τους πιο μελοδραματικούς της σειράς και μία από τις πιο συγκινησιακά φορτισμένες στιγμές του The Walking Dead. Και επιπλέον κανένας από τους θεατές δεν το περίμενε –και πολύ περισσότερο ο Chandler Riggs που τον υποδυόταν.

Όπως θα αποκάλυπτε ο ίδιος λίγο αργότερα, ο παραγωγός  της σειράς  Scott Gimple του είχε υποσχεθεί ότι θα έπαιζε και στα επόμενα τρία χρόνια –δηλαδή μέχρι και τον 11ο κύκλο. Είναι άγνωστο γιατί άλλαξε γνώμη, πάντως ο Riggs έμαθε για το τέλος της συνεργασίας του με τη σειρά την ημέρα που του έδωσαν το σενάριο με τη σκηνή που τον δάγκωνε το zombie. Λίγες μέρες αργότερα θα έκλεινε τα 18 του –ωραίο δώρο γενεθλίων, δεν λέμε.

Ο πατέρας του Riggs είχε ποστάρει στο Facebook τον Δεκέμβριο του 2017: «Το να βλέπω τον Gimple να απολύει τον γιο μου λίγες μέρες πριν από τα 18α γενέθλιά του ήταν πολύ απογοητευτικό». Η ανάρτηση αυτή αυτοκαταστράφηκε λίγες ώρες αργότερα. Ο αγανακτισμένος πατέρας έκανε αργότερα νέα ανάρτηση, στην οποία διευκρίνιζε ότι ο γιος του δεν ήθελε να φύγει από τη σειρά: «Ο Chandler έχει καταρρακωθεί. Απογοητεύτηκα με τον Scott που φέρθηκε τόσο ανέντιμα σε ένα 17χρονο παιδί».

Από τότε πέρασε ένας χρόνος και κάτι, και ο Chandler Riggs φαίνεται να έχει συνέλθει από το σοκ και να έχει συμβιβαστεί με το γεγονός ότι δεν θα ξανασκοτώσει zombies. Στους μήνες που πέρασαν το πάλεψε λίγο με τη μουσική, πήρε μαθήματα υποκριτικής και προσεχώς θα εμφανίζεται στην καινούργια σειρά του ABC, A Million Little Things.

Αλλά και το The Walking Dead προχωρά χωρίς τον Carl. Το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου έχει κάνει ήδη πρεμιέρα. The Walking Dead fans, ετοιμαστείτε για νέα δράματα.