Game of Thrones: Οι αδερφές Stark είναι καλές φίλες

Φωτογραφίζονται για το εξώφυλλο του Glamour και δίνουν κοινή συνέντευξη.
Game of Thrones: Οι αδερφές Stark είναι καλές φίλες



Η Sansa και η Arya Stark είναι οι δύο αδερφές του Game Of Thrones, που χάνονται από τα πρώτα seasons και ξανασυναντιούνται λίγο πριν από το τέλος για να αντιμετωπίσουν μαζί με τους υπόλοιπους ήρωες τον κοινό εχθρό (σύντομα στις οθόνες μας για τον 8ο και τελευταίο κύκλο της επικής σειράς). Η Sophie Turner και η Maisie Williams που τις υποδύονται αντίστοιχα συναντήθηκαν πρόσφατα για να φωτογραφηθούν για το εξώφυλλο του περιοδικού Glamour και να μιλήσουν για τη στενή φιλία τους πίσω από τις κάμερες.

«Ο κόσμος συχνά πιστεύει ότι η Maisie κι εγώ είμαστε ζευγάρι», σχολίασε η Turner. «Εδώ που τα λέμε, είμαι τόσο εμμονική μαζί της που ποτέ δεν ξέρεις. Έχω εμμονή με τη Maisie Williams. Παρακολουθώ με τρέλα όλα τα hashtags της στο Instagram. Αν και είμαστε αδερφές στο σίριαλ, προσπαθούσαμε να κλέψουμε φιλιά η μία από την άλλη στις κοινές μας σκηνές, απλώς για να φρικάρουμε τους υπόλοιπους, που κάθε φορά προσπαθούσαν να βεβαιωθούν ότι όλα γίνονταν σύμφωνα με το σενάριο». Και η Turner προσθέτει: «Η Maisie με κάνει να νιώθω ασφαλής. Με προστατεύει και την προστατεύω κι εγώ. Ξέρω ότι αν ποτέ μου συμβεί κάτι -εκτός του Game Of Thrones, εννοείται- θα έκανε τα πάντα για να με προστατέψει».

Η Williams μπαίνει στον χορό για να πει τα δικά της: «Η Sophie ξέρει τόσα πολλά για μένα που δεν θα μπορούσε να μην είναι φίλη μου. Δεν μπορώ να απαριθμήσω τις φορές που μου είπε να πάω σε ψυχολόγο, πριν τελικά αποφασίσω να πάω. Με έχει πραγματικά βοηθήσει πάρα πολύ μετά από ερωτικούς και φιλικούς χωρισμούς». Και ολοκληρώνει: «Όποτε έφτανα στο σημείο να σκεφτώ ότι χρειαζόμουν βοήθεια, η πρώτη πάντα που σκεφτόμουν ήταν η Sophie».

Τα κορίτσια αγαπιούνται κι αυτό βγαίνει και προς τα έξω.