Έρχεται ο πρώτος gay superhero

Η Marvel ανοίγει την αγκαλιά της σε όλες τις διαφορετικότητες.



Τα τελευταία χρόνια τα Marvel Studios κάνουν φιλότιμες προσπάθειες να γυρίζουν ταινίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της μοντέρνας πραγματικότητας. Ήδη στα σκαριά βρίσκεται η επόμενη καινοτομία τους: Ο πρώτος gay superhero.

Η διευθύντρια παραγωγής της Marvel, Victoria Alonso, δήλωσε σχετικά: «Ο κόσμος είναι έτοιμος για τον πρώτο gay superhero στο σύμπαν της Marvel. Και γιατί όχι άλλωστε; Η επιτυχία μας βασίζεται σε ανθρώπους που είναι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους».

Και για να μας τα κάνει ακόμα πιο λιανά, συνέχισε: «Γιατί θα πρέπει να αναγνωριζόμαστε από έναν μόνο τύπο ανθρώπου. Το κοινό μας είναι παγκόσμιο, διαφορετικό, χωρίς να αποκλείουμε κανέναν. Αν δεν τους προσφέρουμε αυτό που χρειάζονται θα αποτύχουμε. Αν δεν συμπεριλάβουμε όλες τις διαφορετικότητες, η επιτυχία μας δεν θα συνεχιστεί. Είμαστε αποφασισμένοι να εκπροσωπούμε απόλυτα όλους τους ανθρώπους που βλέπουν τις ταινίες μας».

Στο πλαίσιο της παραπάνω αποφασιστικότητας, τα Marvel Studios αναζητούν εναγωνίως έναν ανοιχτά gay ηθοποιό για να τον εντάξουν στο cast  της ταινίας The Eternals, που επίσης βρίσκεται στα σκαριά. Η συνέχεια στη μεγάλη οθόνη,  

Tags: