Θριαμβευτική πρεμιέρα για το dοt

Η αγαπημένη παρέα ξεκίνησε δυναμικά την 3η σεζόν της.
Θριαμβευτική πρεμιέρα για το dοt



Το dot, aka η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η «συμμορία» τους, επέστρεψαν σε νέα ώρα και πιο ανανεωμένοι από ποτέ. Φέτος, η εκπομπή έχει μεγαλύτερη διάρκεια και προβάλλεται στις 12.15 κάθε Σαββατοκύριακο, στον ΣΚΑΪ. Καινούριο πλατό, φρέσκια διάθεση και αέρα αλλαγής ήταν κάποια από τα στοιχεία που όπως φάνηκε, παρατήρησε και το τηλεοπτικό κοινό. Στο γενικό σύνολο σημείωσε μέσο όρο 17,2% φτάνοντας σε τέταρτο μέχρι και το 20,2%. Στο δυναμικό κοινό είχε 14% μέσο όρο κι έφτασε μέχρι 18,4% σε τέταρτο.

Ποδαρικό έκανε ο Νίκος Μουτσινάς. Η Γωγώ Δελογιάννη ως new entry έφτιαξε ένα πεντανόστιμο cheesecake με applesauce, oι Αντώνης Λουδάρος, Μπέσυ Μάλφα, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Κώστας Μαρτάκης έκαναν ένα σύντομο τεστ για το πόσο καλά γνωρίζουν τις ατάκες της Ρένας Βλαχοπούλου, η Ελένη Ράντου έκανε αναδρομή στην καριέρα της, η life coach Μάρεα Λαουτάρη έδωσε συμβουλές για το πως να διαχειριστείς την απιστία και παρουσιάστηκε η εβδομαδιαία downtown agenda με όλα όσα αξίζει να δεις σε θέατρο και σινεμά.

Τις Κυριακές, η Νάνσυ και ο Θανάσης στο τελευταίο μισάωρο της εκπομπής θα δίνουν τη θέση τους στην Κλεοπάτρα και το Γιάννη, τους δύο μικρούς παρουσιαστές του καινούριου section του dot, το dot.Kids, μια παιδική version του Dot.