Orange is the new black : 20 επιλογές για να λάμψεις όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Το πορτοκαλί φέτος θα γίνει αδιαμφισβήτητα το αγαπημένο σου χρώμα...
Orange is the new black : 20 επιλογές για να λάμψεις όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή



Δεν υπερβάλλουμε, το πορτοκαλί είναι το νέο μαύρο. Δεν το λέμε μόνο εμείς αλλά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία το επέλεξε στην πρωϊνή εκπομπή ''Happy Day'' στην πιο chic εκδοχή του, μιας και το maxi φόρεμα που φόρεσε ταίριαξε μοναδικά με την επιδερμίδα και με το προσωπικό της στιλ.

Φωτεινό, ζωντανό, εκρηκτικό και ιδιαίτερο, είναι οι λίγες λέξεις που μπορούν να περιγράψουν το χρώμα πορτοκαλί. Πηγαίνει τόσο σε σκουρόχρωμες επιδερμίδες όσο και σε ανοιχτόχρωμες. Όσο κι αν νομίζετε ή έχει επικρατήσει η άποψη ότι πηγαίνει σε γυναίκες με ξανθά μαλλιά, η Σταματίνα με τα καστανά μαλλιά της και την αντίθεση που δημιούργησε, έρχεται να την αντικρούσει και να μας πείσει ότι πάει σε όλες τις γυναίκες αρκεί να βρουν την απόχρωση που τους κολακεύει.

Έτσι χωρίς δεύτερη σκέψη, αντικατέστησε το κλασικό μαύρο και δώσε την ευκαιρία στο πορτοκαλί να λάμψει και να γίνει μέρος της καθημερινότητας σου. Να είσαι σίγουρη ότι μόλις το δοκιμάσεις και διαπιστώσεις ότι σου πηγαίνει, δύσκολα θα το αποχωριστείς και εύκολα θα σου γίνει γλυκιά συνήθεια. Όποιο στιλ κι αν ακολουθείς, δώσε μια ζωντανή και ποπ πινελιά με το χρώμα που αποπνέει μια φρεσκάδα και ανανέωσε τόσο την διάθεση όσο το στιλ σου στο λεπτό. Είτε επιλέξεις το πορτοκαλί σαν total look είτε ως details σ' ένα outfit, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξεχωρίσεις και πάντα για καλό λόγο...

Δες εδώ, τι δήλωσε η Σταματίνα για τον σύζυγο της!