The Voice : Η Δέσποινα Βανδή ακολουθεί το απόλυτο trend της ασπρόμαυρης ρίγας και ξεχωρίζει

Ήρθε η ώρα να το τολμήσεις και εσύ...
The Voice : Η Δέσποινα Βανδή ακολουθεί το απόλυτο trend της ασπρόμαυρης ρίγας και ξεχωρίζει



Στα battles του The Voice που απολαύσαμε στις οθόνες μας, δεν θα μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε για ακόμη μια φορά τι επέλεξε η Δέσποινα Βανδή να φορέσει. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν μας απογοητεύει όσον αφορά τις στιλιστικές της επιλογές αφού τόσα χρόνια γνωρίζει πολύ καλά τον χώρο της μόδας και εξίσου τους κανόνες του.

Αυτή την φορά ενθουσιαστήκαμε με το εφαρμοστό ασπρόμαυρο ριγέ φόρεμα, που φυσικά ήταν από την δική της σειρά ρούχων που σχεδιάζει για την εταιρεία Chip & Chip! Προλαβαίνεις ακόμα να το αποκτήσεις και εσύ κάνοντας ένα απλό κλικ εδώ. Το σύνολο ολοκληρώθηκε μοναδικά με τις λευκές Christian Louboutin γόβες που ταίριαξαν απόλυτα με το υπόλοιπο σύνολο και μπορείς να τις απολαύσεις εδώ!

 Επένδυσε και εσύ στο πιο hot trend της άνοιξης και παίξε με την ασπρόμαυρη ρίγα. Μην την φοβηθείς, επέλεξε την τόσο στα ρούχα όσο στα παπούτσια και στα αξεσουάρ σου και δώσε εύκολα και απλά την chic και κομψή πινελιά που τόσο αποζητάς. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις αν έχεις περιττά κιλά στην περιφέρεια ή έχεις μεγάλο στήθος είναι οι οριζόντιες ρίγες. Καλό θα ήταν να διάλεξεις οτιδήποτε σε κάθετο σχέδιο έτσι ώστε να σου δώσει το επιθυμητό ύψος και να μακρύνει την σιλουέτα σου.

Δες εδώ, τι δήλωσε η Δέσποινα Βανδή για τον Ντέμη!