H έκθεση προς τιμήν της Βασίλισσας της Δανίας για τα 75α γενέθλια είναι απλά μοναδική

Φορέματα υψηλής ραπτικής και μοναδικές δημιουργίες ξεχωρίζουν από την πρώτη κιόλας ματιά...
H έκθεση προς τιμήν της Βασίλισσας της Δανίας για τα 75α γενέθλια είναι απλά μοναδική



Mε αφορμή τα 75α γενέθλια της Βασίλισσας Mαργαρίτας της Δανίας ολόκληρη η χώρα γιόρτασε αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός με γιορτές και πολλά events.

Πριν την ημερομηνία των γενεθλίων της, στις 16 Απριλίου, η ίδια εγκαινίασε στο Frederiksborg Palace της Κοπεγχάγης, την έκθεση με τίτλο ''Η Μ. Βασίλισσα Μαργαρίτα Β' της Δανίας 1940-2015'', στην οποία ο κόσμος μπορεί να θαυμάσει τα πιο ιδιαίτερα και ομορφότερα φορέματα και όχι μόνο.

Η ιστορία της ζωής της Βασίλισσας εξελίσσεται μπροστά στα μάτια των επισκεπτών μέσα από τις δημιουργίες που η ίδια έχει φορέσει σε μεγάλες γιορτές και επετείους. Η Βασίλισσα πιο ενθουσιασμένη από ποτέ άνοιξε την έκθεση που θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Αυγούστου και δήλωσε ''Είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω ποιο απ' όλα τα ρούχα είναι το αγαπημένο μου, μάλλον θα πω ότι είναι περισσότερα από ένα''.

Εκτός από πολύ αγαπητή στον κόσμο της Δανίας, περισσότερο από 3/4 του αιώνα η Βασίλισσα Μαργαρίτα αποτελεί και ένα σύμβολο του στιλ στην ιστορία της μόδας. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και στα εκθέματα, μιας και οι περίτεχνες και μοναδικές τουαλέτες το αποδεικνύουν ακράδαντα.

Δες εδώ, τα τελευταία νέα για την επερχόμενη γέννα της Kate Middleton!