4+1 λόγοι που η Amal Clooney είναι το style icon της άνοιξης

Δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές της επιλογές...
4+1 λόγοι που η Amal Clooney είναι το style icon της άνοιξης



Η Amal Clooney είναι πετυχημένη δικηγόρος των ανθρώπινων δικαιωμάτων και καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Columbia, βέβαια εκτός από αυτά τυγχάνει να είναι και είναι παντρεμένη με ένα από τους πιο επιτυχημένους και όμορφους ηθοποιούς του Hollywood (φυσικά μιλάμε για τον George Clooney). Ζηλεύτετε; Έχει κι άλλο! Η γκαρνταρόμπα και όλα τα outfits που επιλέγει τόσο στην καθημερινότητα όσο και σε πιο επίσημα καλέσματα, την έχουν κατατάξει στην λίστα με τις πιο καλοντυμένες τους έτους που διανύουμε.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, δείτε τα 5 looks που ακολουθούν και θα πειστείτε και εσείς...

1. Ένα ντύσιμο που φωνάζει τέλεια ηλιόλουστη μέρα. Η Amal ταίριαξε υπέροχα το cropped τζιν της με το μεταξωτό floral τοπ και τις ταμπά πλατφόρμες. Απλό, chic και κομψό.

2. Ξεχάστε τα coctail φορέματα σας και βγείτε ραντεβού όπως η όμορφη δικηγόρος φορώντας μια λευκή ολόσωμη φόρμα. Μην ξεχάσετε να πάρετε παράδειγμα από την Amal και την συνδυάσετε με killer statement ψηλοτάκουνα.

3. Το συγκεριμένο look είναι τόσο ισορροπημένο με τόσο έξυπνο και απλό τρόπο. Το κολάρο σε print από φίδι είναι η έκπληση στο ντύσιμο, και το πορτοκαλί μας θυμίζει ότι είναι η άνοιξη έχει μπει για τα καλά!

4. Η βόλτα με τον σκύλο, ποτέ δεν μας φάνηκε πιο ωραία. Η Amal κατάφερε και πάλι να εντυπωσιάσει με το φθαρμένο boyfriend τζιν και το δερμάτινο jacket. You rock Amal!

5. Ποτέ το μικρό μαύρο φόρεμα δεν το είδαμε πιο sexy και chic συγχρόνως. Καλα η Amal, όλα τα καταφέρνει;

Τι λες είχαμε δίκιο;

Δες εδώ πόσο αγαπάει η Amal, το preppy στιλ!