Madwalk 2015 : Η ρομαντική εμφάνιση της Demy που αγαπήσαμε

Η δαντέλα σε παστελ baby blue κατείχε πρωταγωνιστικό ρόλο...
Madwalk 2015 : Η ρομαντική εμφάνιση της Demy που αγαπήσαμε



Η χθεσινή βραδιά ήταν απλά μαγική. Το #followme, φυσικά ήταν εκεί και τα κατέγραψε όλα. Λαμπερές εμφανίσεις, υπέροχες παρουσίες και φυσικά πολύ μόδα. Οι επώνυμες κυρίες έβαλαν τα καλά τους και κέρδισαν το στοίχημα του να ξεχωρίσουν με το look που επέλεξαν. Από τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις μέχρι τις πιο απλές αλλά chic outfits, πήραμε ιδέες για το τι θα φορεθεί το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Εκτός από τις μοναδικές δημιουργίες των γνωστών σχεδιαστών που απολαύσαμε στην πασαρέλα περιμέναμε και τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Μaxi φορέματα, ιδιαίτερα σχέδια και εντυπωσιακά ρούχα ήταν λίγα από αυτά που ξεχωρίσαμε. Μια εμφάνιση που πραγματικά θα μείνει αξέχαστη από τα φετινά Madwalk είναι αυτή της Demy. Αυτό το ταλαντούχο κορίτσι καταφέρνει να κάνει την διαφορά τόσο με τα τραγούδια σας όσο και με τις στιλιστικές της επιλογές!

Τι φόρεσε :

H Demy για το κόκκινο χαλί διάλεξε να φορέσει ένα custom - made σύνολο από δαντέλα σε baby blue χρώμα της εταιρείας Toi-Moi και ολοκλήρωσε με χρυσά κοσμήματα Tous.

Γιατί μας άρεσε :

Στην αγαπημένη τραγουδίστρια της νεολαίας και όχι μόνο θα βάλουμε χωρίς πολύ σκέψη 10 στα 10, διότι κατάφερε να ενώσει σε ένα look δύο μεγάλες τάσεις που θα μας απασχολήσουν πολύ την άνοιξη και το καλοκαίρι. Φυσικά κάνουμε λόγο για την δαντέλα και το παστέλ χρώμα baby blue ή γαλάζιο. Το  όλο outfit αγκάλιαζε μοναδικά το καλλίγραμμο σώμα της αφού γτιάχτηκε ειδικά για αυτή. Λατρέψαμε το ρομαντικό και girly mood διότι ταίριαξε ιδανικά με νεαρή ηλικία αλλά και το στιλ της τραγουδίστριας.

Well done Demy!

Δες εδώ, τι έγινε στα παρασκήνια του Μadwalk!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Δανάη Ίσσαρη