Μπορεί η Vogue να εξαφανίσει το Net-a-Porter;

Τότε η Anna Wintour θα έχει την ευθύνη...
Μπορεί η Vogue να εξαφανίσει το Net-a-Porter;



Δύο από τις από τις πιο σημαντικές κυρίες στον κόσμο της μόδας που πολλές φορές έχουν χαρακτηρισστεί ως σιδηρές κυρίες είναι η Anna Wintour και η Natalie Massenet. H 65χρονη Wintour, αρχισυντάκτρια της Αμερικάνικης Vogue, όπου τόσο το περιοδικό οσο και το site ανήκει στο όμιλο Conde Nast, είναι υπεύθυνη για το site style.com, που ανήκει και αυτό στον ίδιο όμιλο μιας και θα μετατραπεί σε μια ιστοσελίδα e-shop όπου οι αναγνώστες θα έχουν την δυνατότητα να ψωνίζουν τα υπέροχα σύνολα που θα βλέπουν στις σελίδες του.

Βέβαια αυτή η προοπτική έρχεται αντιμέτωπη και σε μεγάλο ανταγωνισμό με την Natalie Massenet, η οποία ίδρυσε το Net-a-Porter και ίσως είναι μία από τις πιο πετυχημένες on-line μπουτίκ στον κόσμο. Η είδηση είναι ότι οι συγκεκριμένες κυρίες είναι πολύ καλές φίλες, κάτι που κάνει αυτή την είδηση εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Η ίδια η Νatalie Massenet, σε παλιότερη συνέντευξη της είχε αναφέρει ότι ''Η Anna Wintour με καθοδηγεί''.

Απ' ότι φαίνεται όμως δεν έχει εισχωρήσει μόνο η Anna Wintour στα χωράφια της Natalie, αφού και το 2014 το Net-a-Porter λάνσαρε δικό του περιοδικό με όνομα ''Porter'', κάτι που δεν νομίζω ότι χαροποίησε ιδιαίτερα την σιδηρά κυρία της Vogue.

Aνυπμονούμε να έρθει το φθινόπωρο αφού τότε θα πραγματοποιηθεί αυτή η ίδέα και τότε θα δούμε αν αυτή η φιλία θα εξακολουθήσει να υπάρχει...διότι ο κόσμος της μόδας είναι πολύ σκληρός!

Δες εδώ, την Anna Wintour με την Kim Kardashian!