Ελένη Μενεγάκη : Τι φόρεσε στην πρώτη εκπομπή μετά την γέννα

Ρωτήσαμε και μάθαμε όλες τις πληροφορίες...
Ελένη Μενεγάκη : Τι φόρεσε στην πρώτη εκπομπή μετά την γέννα



Είναι γεγονός ,η Ελένη Μενεγάκη γύρισε στο πόστο της όπως είχε υποσχεθεί στο κοινό που τόσο την αγαπάει και την ακολουθεί τόσα χρόνια και η εμφάνιση της δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από εντυπωσιακή. Εμείς από την μεριά μας επικοινωνήσαμε με την προσωπική της στυλίστρια Τζώρτζια Συναχέρη, η οποία επιμελήθηκε και την σημερινή εμφάνιση της και μας είπε αναλυτικά τι φόρεσε. 

Συγκεκριμένα επέλεξε ένα maxi δαντελένιο φόρεμα Πάνος Ζήνας (της εταιρείας ρούχων Cinema, αξίας 373,00 ευρώ και μπορείς να το βρεις εδώ) σε ιβουάρ απόχρωση  με ένα άνοιγμα κάτω από το μπούστο και δετά κορδόνια ως extra λεπτομέρεια στην πλάτη. Τα ροζ παπούτσια ήταν του αγαπημένου της σχεδιαστή Δούκα Χατζηδούκα και τα πολλά κολιέ και κρεμαστά με τα 5 ματάκια (για το κακό μάτι βέβαια), ήταν της σχεδιάστριας Άννας Μαρίας Μαζαράκη.

Αν και όπως είναι φυσικό, η Ελένη δεν έχει χάσει όλα τα κιλά εγκυμοσύνης, αφού δεν έχουν περάσει ούτε 2 μήνες από την ημέρα που γέννησε, κατάφερε να εντυπωσιάσει για άλλη μια φορά. Αν θες και εσύ να φορέσεις παρόμοιο φόρεμα, μιας και η δαντέλα φέτος το καλοκαίρι είναι μία από τις πιο hot τάσεις, πρέπει να δώσεις αρκετή προσοχή στην εφαρμογή και στο σχέδιο του φορέματος, ώστε να αποφύγεις τυχόν στιλιστικά λάθη και να μην τονίσεις επιπλέον περιοχές του σώματος σου που δεν θες.

Δες στην παρακάτω gallery, τι επιλογές μπορείς να κάνεις για να πετύχεις παρόμοιο look, με αυτό της Ελένης!

Διάβασε εδώ όλες τις λεπτομέρειες από τα πρώτα λεπτά της έναρξης της εκπομπής της!