Paisley print : Η Μαρία Μπακοδήμου δοκίμασε την πιο hot τάση του καλοκαιριού, εσύ;

Απέκτησε τώρα τα πιο ιδιαίτερα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ και κάνε την έκπληξη...
Paisley print :  Η Μαρία Μπακοδήμου δοκίμασε την πιο hot τάση του καλοκαιριού, εσύ;



Ότι το ethnic φέτος είναι στη μόδα το γνωρίζεις, ότι το paisley print θα παίξει πολύ φέτος το καλοκαίρι, το ήξερες; Αν όχι τότε η Μαρία Μπακοδήμου θα στο συστήσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Η αγαπημένη παρουσιάστρια φόρεσε στην εκπομπή της ένα φόρεμα φυσικά από το MaryMary Shop (μπορείς να το δεις εδώ, αν και έχει ήδη εξαντληθεί), το οποίο ήταν αέρινο με υπέροχα ethnic σχέδια, paisley μοτίβα στα χρώματα του μαύρου, του μωβ και του μπορντό. 

Η Μαρία Μπακοδήμου, γνωστή οπαδός του ethnic στιλ, δεν βγήκε από τα συνηθισμένα μονοπάτια της και επέλεξε ένα φόρεμα που είναι ιδανικό και ευκολοφόρετο από όλες τις γυναίκες, ακόμα και αύτες που έχουν λίγα παραπάνω κιλάκια. Δεν έχει φερμουάρ ούτε κουμπιά και τα φαρδιά μανίκια με το τελείωμα σε μαύρα πον πον, δίνουν την ιδιαίτερη πινελιά που χρειαζόταν.

Πάρε και εσύ παράδειγμα από την Μαρία Μπακοδήμου και άφησε τα ρούχα σου να πλημμυρήσουν από το ιδιαίτερο paisley print, το οποίο έχει καταγωγή από τις Ινδίες και θυμίζει ανάποδο δάκρυ ή νεφρό. Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του προέρχεται από την πόλη της Δυτικής Σκωτίας, μιας και εκεί ήταν το κέντρο που γινόταν η παραγωγή του συγκεκριμένου σχεδίου. Δώσε και εσύ ένα άλλο αέρα στο look σου και μεταμόρφωσε το στιλ σου το φετινό καλοκαίρι...

 

Δες εδώ, 4 πανέξυπνους τρόπους για να φορέσεις το total white look!