Sexy και chic; H λευκή ολόσωμη φόρμα της Κατερίνας Καινούργιου είναι η τέλεια επιλογή

Η γνωστή παρουσιάστρια μας συστήνει το must-have του καλοκαιριού...
Sexy και chic; H λευκή ολόσωμη φόρμα της Κατερίνας Καινούργιου είναι η τέλεια επιλογή



Η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και κυριολεκτικά έκλεψε την παράσταση. Και αυτό γιατί με το outfit που επέλεξε έκοψε την ανάσα τόσο των γυναικών όσο και των αντρών. Συγκεκριμένα η λαμπερή παρουσιάστρια φόρεσε μια άκρως αποκαλυπτική λευκή ολόσωμη φόρμα με ένα βαθύ κόψιμο στο μπούστο που δεν άφηνε και πολλά στην φαντασία.

Η Κατερίνα όπως είπε στην Ελένη Μενεγάκη, την έραψε αποκλειστικά για την εκπομπή μιας και είναι από την προσωπική της συλλογή με την εταιρεία Lynne (η ίδια αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη ολόσωμη φόρμα θα βγει στα μαγαζιά τέλη Ιουλίου, άρα όσες πιστές προσέλθετε).

Ομολογουμένως ήταν μια αποκαλυπτική και θαρραλέα εμφάνιση, που συγχρόνως ήταν chic και sexy όσο πρέπει. Μην το σκέφτεστε άλλο, αποκτήστε ακόμα και σήμερα μια ολόσωμη λευκή φόρμα και κάντε την διαφορά. Τα σχέδια που υπάρχουν πολλά, εσείς ανάλογα με το στιλ και το πόσο αποκαλυπτικές θέλετε να είστε, διαλέξτε αυτό που ταιριάζει στην σιλουέτα σας. Η Κατερίνα κράτησε το υπόλοιπο look σε ήρεμους τόνους, με τα χρυσά κοσμήματα να ξεχωρίζουν. Εσείς αντιθέτως αν είστε fan των χρωμάτων, μην αντισταθείτε να πετύχετε το πιο τέλειο χρωματικό συνδυασμό. 
Extra tip : Προσοχή στην επιλογή των εσώρουχων να είναι στους τόνους του nude, για αποφυγή ατυχημάτων.

Ombre ρούχα έχεις δοκιμάσει; Δες εδώ, τα καλύτερα της αγοράς!