The Voice : Tι φοράει η Δέσποινα Βανδή στο 4ο live

+ ρεπορτάζ αγοράς για να αντιγράψεις το look της
The Voice : Tι φοράει η Δέσποινα Βανδή στο 4ο live



Ναι, βρισκόμαστε αισίως στο 4ο live του The Voice (πώς περνάει έτσι ο καιρός;) και η αλήθεια είναι ότι κάθε Κυριακή ανυπομονούμε να δούμε τι επέλεξε να φορέσει η Δέσποινα Βανδή στο πετυχημένο μουσικό show. Έτσι πιστές στο ραντεβού μας, θα σας ενημερώσουμε πλήρως για όλες τις hot λεπτομέρειες όσον αφορά το look της (αναλυτικά τι φόρεσε και πως το συνδύασε) και στη συνέχεια θα σας προτείνουμε τρόπους να το δοκιμάσετε και εσείς και να λάμψετε όπως και η Δέσποινα.

Στο θέμα μας λοιπόν, η αγαπημένη τραγουδίστρια στο σημερινό live, με την βοήθεια της προσωπικής της στυλίστριας, Aλεξάνδρας Κατσαϊτη, επέλεξε να φορέσει μαύρο ημιδιάφανο φόρεμα από τούλι της σειράς ρούχων Despina Vandi for Chip & Chip αξίας 195,00 ευρώ (μπορείς να το αποκτήσεις εδώ), μαύρα πέδιλα Alaia Luiza και ολοκλήρωσε με κοσμήματα και συγκεκριμένα δαχτυλίδια Serkos . Μια εμφάνιση άκρως εντυπωσιακή και stylish, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει σε όλα τα live. Για δεύτερη φορά επιλέγει το μαύρο ως πρωταγωνιστή στο look της και καλά κάνει μιας και εκτός από safe επιλογή αποτελεί μια sexy και συγχρόνως κλασική εμφάνιση. Η έξυπνη κίνηση να αφήσει τα μαλλιά της ίσια, απλά άφησε το υπέροχο φόρεμα να κλέψει την παράσταση.

Aν σας αρέσει και εσάς η συγκεκριμένη εμφάνιση της Δέσποινας , τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα maxi μαύρο φόρεμα με διαφάνεια ή μη, να φορέσετε τα πιο ψηλά μαύρα και εντυπωσιακά πέδιλα που έχετε και να ολοκληρώσετε με πολλά και λαμπερά δαχτυλίδια. Και μην ξεχνάτε κορίτσια less is more...

Ακολουθεί gallery με ρεπορτάζ αγοράς που θα σε κατατοπίσει πλήρως...

Θυμίσου εδώ, τι φόρεσε η Δέσποινα Βανδή στο προηγούμενο live!