Η Βίκυ Καγιά μας δείχνει πώς να φορέσουμε την wrap φούστα

H φούστα που αγλιάζει το σώμα σου και πως θα την φορέσεις.
Η Βίκυ Καγιά μας δείχνει πώς να φορέσουμε την wrap φούστα



Το ότι δύσκολα η Βίκυ Καγιά θα μας απογοητεύσει στις εμφανίσεις της είναι γεγονός αλλά όταν καταφέρνει να συνδυάζει ένα από αγαπημένα trend της σεζόν δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο παρά να την αποθεώσουμε για μία ακόμη φορά.

Βλέπεις η wrap skirt εμφανίστηκε ως η τέλεια εναλλακτική στις βαρετές και κοινές φούστες και εμείς λατρεύουμε το γεγονός ότι φορώντας την μπορείς να ξεχωρίσεις, ακόμα και στην απόλυτη μονοχρωμία. Δίνει μία τρισδιάστατη αίσθηση στο ντύσιμο σου και αν δοκιμάσεις την skort εκδοχή της, δηλαδή απέξω φούστα από μέσα σορτσάκι, σου εγγυόμαστε ότι θα γίνει το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου. Μπορείς να φορέσεις τις midi wrap φούστες σου όπως η Καγιά, με την πανέμορφη φούστα του Γιώργου Ελευθεριάδη, με ένα απλό στενό τοπ και ψηλές γόβες ή στην mini εκδοχή τους με  biker boots και crop πουλόβερ.

Η wrap φούστα είναι από μόνη της αρκετά εκκεντρική για αυτό φρόντισε να κρατήσεις το υπόλοιπο στυλ σου σε ήπιους τόνους. Ένα απλό top και ένα μεγάλο χαμόγελο όπως αυτό της Βίκυ Καγιά, είναι αρκετά για να σε κάνουν να ξεχωρίσεις.