Η Βίκυ Καγιά με το ιδανικό mommy style κάνει βόλτα την μικρή Bianca και εντυπωσιάζει

Τι λες; Εσύ θα το δοκιμάσεις;
Η Βίκυ Καγιά με το ιδανικό mommy style κάνει βόλτα την μικρή Bianca και εντυπωσιάζει



Σχεδόν πριν 2 μήνες η Βίκυ Καγιά έγινε μανούλα και ήδη απολαμβάνει τις πρώτες βόλτες με την μικρή Bianca. Φυσικά η Βίκυ ως μια γυναίκα που πάντα την χαρακτήριζε το στιλ και η κομψότητα δεν θα μπορούσε να μην συνεχίζει να μας απασχολεί με το ντύσιμο της, που από εδώ και πέρα θα το αποκαλούμε mommy style.  

Στην τελευταία της ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram μας έδειξε το ιδανικό outfit για τις καλοκαιρινές βόλτες με το καρότσι μέσα στο καλοκαίρι. Συγκεκριμένα φόρεσε ένα λευκό τοπ (ανοιχτό χρώμα για να μην μαζεύει ήλιο και ζέστη), άνετο μπλε σορτς σε loose γραμμή (για extra άνεση), μαύρα flat πέδιλα (γιατί το περπάτημα είναι αρκετό) και ολοκλήρωσε το mommy style με backpack σε ταμπά χρώμα (ώστε τα χέρια να είναι ελεύθερα + ότι χωρούν τα απαραίτητα του μωρού) και γυαλιά ηλίου.

Ένα outfit minimal και safe αλλά τόσο άνετο και chic όσο χρειάζεται μια μαμά για να βγάλει βόλτα το μωρό της. Αν είσαι και εσύ μαμά, πάρε παράδειγμα από την Βίκυ και δοκίμασε το πιο φρέσκο και ιδανικό mommy style. H παρακάτω gallery νομίζω αρκεί για να το δοκιμάσεις...

Η Βίκυ Καγιά θέλει δεύτερο παιδί; Διάβασε εδώ όλες τις λεπτομέρειες...