Το νέο βιβλίο των H&M με όλες τις συνεργασίες του γνωστού brand από το 2004 μέχρι σήμερα

Μαζί με την κυκλοφορία των νέας συνεργασίας των H&M και του Alexander Wang, ας θυμηθούμε όλες τις θρυλικές συνεργασίες του αγαπημένου μας brand.
Το νέο βιβλίο των H&M με όλες τις συνεργασίες του γνωστού brand από το 2004 μέχρι σήμερα



Με αφορμή την πολυαναμενώμενη συνεργασία των H&M με τον Alexander Wang και λίγο πριν αρχίσεις να κάνεις τις πρώτες λίστες για τα συλλεκτικά κομμάτια που θα αποκτήσεις φέτος, σου έχουμε ετοιμάσει ένα fashion flashback με τις συνεργασίες του αγαπημένου μας brand μέχρι σήμερα.Εδώ και δέκα χρόνια, τα H&M δημιουργούν πρωτοποριακές συνεργασίες με οίκους μόδας, φέρνοντας έτσι κομμάτια και οίκους πολυτελείας πιο κοντά στο μέσο αγοραστικό κοινό. Μπορεί να μην σου φαίνεται και ιδιαίτερα πρωτοποριακό εγχείρημα πλέον, αλλά πίσω στο 2004, όταν ο Karl Lagerfeld ήταν ο πρώτος που δέχτηκε να συνεργαστεί με το γνωστό brand ρούχων, πήρε ένα μεγάλο ρίσκο για την εποχή, το οποίο θεωρείται ως σημείο καμπής για την επανάσταση που δημιουργήθηκε στη βιομηχανία της μόδας.

Για να γιορτάσει αυτή του την επιτυχία, τα H&M πρόκειται να εκδώσουν ένα αναμνηστικό λεύκωμα με τίτλο «The first ten years». Η κυκλοφορία του αναμένεται στις 6 Νοεμβρίου –πάνω στην ώρα για την κυκλοφορία της συλλογής του Wang- το οποίο θα κοστίζει μόλις 12$ (περίπου 9.50 ευρώ).

Το βιβλίο υπόσχεται να μας θυμίσει όλες τις συνεργασίες του αγαπημένου μας brand όπως αυτές των Roberto Cavalli, Lanvin, Donatella Versace και του Lagerfeld. Μέχρι όμως να έχεις το βιβλίο στα χέρια σου, σου έχουμε μαζεμένες μερικές από τις καμπάνιες των εν λόγω συνεργασιών.

Πηγή: Popsugar.com