Δέσποινα Βανδή : Mας θυμίζει πως stylish καλοκαίρι χωρίς καφτάνι δεν υπάρχει

Άνετο και chic αποτελεί αγαπημενο item του beachwear...
Δέσποινα Βανδή :  Mας θυμίζει πως stylish καλοκαίρι χωρίς καφτάνι δεν υπάρχει



H Δέσποινα Βανδή τον τελευταίο μήνα είναι με μια βαλίτσα στο χέρι, αφού πραγματοποιεί περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Και φυσικά δες μας αφήνει παραπονεμένες μιας και ο λογαριασμός της στο instagram έχει πάρει φωτιά με τις αναρτήσεις της. Όπως την παρακολουθούσαμε πιστά στο Voice για να δούμε κάθε φορά τι φοράει, έτσι και τώρα θέλουμε να μαθαίνουμε τι επιλέγει όσον αφορά το στιλιστικό κομμάτι στην καθημερινότητα και στις πιο απλές στιγμές της.

Σε μια από τις τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε μας εντυπωσίασε και μας θύμισε πως καλοκαίρι χωρίς καφτάνι δεν γίνεται. Συγκεκριμένα η Δέσποινα Βανδή (όπου βρίσκεται στη Μυτιλήνη για συναυλία), για μια απογευματινή βόλτα μπορεί και ακριβώς μετά το μπάνιο της φόρεσε ένα μακρύ αέρινο καφτάνι σε ροζ-πορτοκαλί απόχρωση με λευκές λεπτομέρειες και ξυπόλυτη. Άλλωστε σε νησί είναι, μια δόση χαλαρότητας και ελευθερίας επιβάλλεται.

Αν θες και εσύ να δοκιμάσεις κάτι που είναι στιλάτο, δεν ζεσταίνει και μπορείς να το φορέσεις από το πρωϊ στην παραλία μέχρι το βράδυ στα μπαράκια του νησιού, επέλεξε ένα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό καφτάνι όπως έκανε και η Δέσποινα. Συνδύασε το με ίσια πέδιλα ή πλατφόρμες, με καπέλα και αξεσουάρ και δες το καλοκαίρι με πιο στιλάτη ματιά. Η παρακάτω gallery πίστεψε με θα σε ενθουσιάσει...

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων .

 

Τα καφτάνια ταιριάζουν ιδανικά με τα minimal κοσμήματα, δες εδώ τα πιο εντυπωσιακά σχέδια.