Olivia Palermo : To city style του it girl που πρέπει να δοκιμάσεις και εσύ (και είναι τόσο εύκολο)

Άνετο, καλοκαιρινό και ότι πρέπει για τις ζεστές μέρες του Αυγούστου...
Olivia Palermo : To city style του it girl που πρέπει να δοκιμάσεις και εσύ (και είναι τόσο εύκολο)



Καιρό είχαμε να δούμε την Olivia Palermo και η αλήθεια είναι ότι μας έλειψε. Όχι ότι την γνωρίζουμε προσωπικά αλλά πως να το κάνουμε είναι ένα από τα πιο διάσημα fashion icon της εποχής μας. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε καθώς έκανε την βόλτα της στη Νέα Υόρκη και φυσικά εμείς εστιάσαμε κλασικά στο τι φόρεσε και πως. Η Νέα Υόρκη είναι η μητρόπολη της μόδας άρα το city style που επέλεξε η Olivia, αξίζει να το αναλύσουμε.

Συγκεκριμένα η όμορφη Olivia επέλεξε μια ημιδιάφανη floral maxi φούστα, την οποία συνδύασε με λευκό τοπ με βολάν που άφηνε ακάλυπτους τους ώμους της. Το σύνολο ολοκληρώθηκε με μπαλαρίνες σε snakeprint και τσάντα χειρός σε small size στην τριχρωμία του λευκού, του μαύρου και του πορτοκαλί. Όπως αποδεικνύεται το αγαπημένο κορίτσι όλων μας, δεν φοβάται να πειραματίζεται και να συνδυάζει σε ένα look διαφορετικά μεταξύ τους prints κάτι που την κάνει ειδικό στο mix and match στιλ.

'Ετσι και εσύ, μην απορρίπτεις αμέσως ρούχα και αξεσουάρ που νομίζεις ότι δεν ταιριάζουν. Δοκίμασε τα, πρόσθεσε basic κομμάτια για να ισορροπήσεις το outfit και άφησε την φαντασία σου να δουλέψει. Αν σου άρεσε το ντύσιμο της Olivia και θέλεις να το δοκιμάσεις και εσύ είναι πανεύκολο και σίγουρα έχεις στη ντουλάπα σου παρόμοια ρούχα και αξεσουάρ. Αν όχι, τότε η παρακάτω gallery είναι αυτό που χρειάζεσαι...

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

 

Δες εδώ, 3 εντυπωσιακά office look που το βράδυ μετατρέπονται σε ιδανικά date look.