5 στιλιστικά λάθη που δεν κάνουν ΠΟΤΕ οι celebrities

Και το εννοούμε...
5 στιλιστικά λάθη που δεν κάνουν ΠΟΤΕ οι celebrities



Πως καταφέρνουν οι διάσημες κυρίες και ντύνονται συνεχώς στην εντέλεια; Η απάντηση είναι απλή, εκτός ότι κατέχουν πολύ καλά τον κόσμο της μόδας, γνωρίζουν ποια στιλιστικά λάθη πρέπει να αποφεύγουν. Έτσι τα εντυπωσιακά και πολύ στιλάτα look είναι μονόδρομος γι' αυτές.

Αν θες και εσύ να ντύνεσαι παρόμοια και σωστά όπως η Sienna Miller ή Alexa Chung, τότε διάβασε παρακάτω ποια λάθη δεν κάνουν ποτέ μα ποτέ οι celebrities.

1.  Δεν φορούν πλοβλέψιμες τσάντες :

Η Sienna Miller επιλέγει τσάντες που συμπληρώνουν ιδανικό το ντύσιμο της, χωρίς να  ταιριάζουν τόσο χρωματικά όσο και στιλιστικά κάνοντας την διαφορά.

2. Δεν ξεχνούν πόσο σημαντικά είναι τα αξεσουάρ σε ένα outfit :

Η όμορφη Rosie Huntington-Whiteley, είναι από τις περιπτώσσεις που γνωρίζουν πολύ καλά πως να ολοκληρώνουν το ντύσιμο τους με τα αξεσουάρ. Σπάνια θα δεις μια εμφάνιση της χωρίς να φορά κάποιο αξεσουάρ.

 

3. Δεν αποκαλύπτουν κάθε φορά πολύ δέρμα ή λίγο :

H Alexa Chung προσέχει πολύ καλά πόσο δέρμα θα δείξει. Για παράδειγμα σε κάθε look της επιλέγει ή το πάνω μέρος να είναι αποκαλυπτικό ή το κάτω, ποτέ και τα 2.

4. Δεν φορούν ρετρό και vintage ρούχα χωρίς να προσθέσουν μια μοντέρνα πινελιά :

H Cara Delevingne για παράδειγμα, ισορροπεί το ρετρό φόρεμα με τα παπούτσια που είναι από μόνα τους πολύ μοντέρνακαι ιδιαίτερα.

5. Tα outfit τους δεν είναι υπερβολικά και μπερδεμένα :

Η Kerry Washington όταν φορά ένα εντυπωσιακό φόρεμα το αφήνει να λάμψει από μόνο του, χωρίς να κάνει υπερβολές με επιπλέον κοσμήματα και αξεσουάρ.

Τι λέτε κορίτσια, μάθεμε τίποτα σήμερα από τις αγαπημένες μας star;

Διάβασε εδώ τις 7 fashion αλήθειες που μας έμαθε η Alexa Chung για το denim.