Κατερίνα Καινούργιου : Γίνεται ξανά παιδί στην Disneyland με maxi floral φόρεμα

Μια εικόνα βγαλμένη από παραμύθι...
Κατερίνα Καινούργιου : Γίνεται ξανά παιδί στην Disneyland με maxi floral φόρεμα



H Κατερίνα Καινούργιου τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο μαγευτικό Παρίσι και δεν σταματά να μας ενημερώνει από τον λογαριασμό της στο instagram πως περνάει και φυσικά πως ντύνεται. Σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις εντυπωσιαστήκαμε τόσο με το look της όσο και με το backround της φωτογραφίας.

Η όμορφη παρουσιάστρια επέλεξε για την βόλτα της στην Disneyland ένα υπέροχο floral maxi φόρεμα σε λευκό – μπλε print (της εταιρείας Gozo Fashion)και η αλήθεια είναι ότι της πήγαινε αρκετά. Αν φανταστούμε πως στο Παρίσι η θερμοκρασία είναι αρκετά πιο χαμηλή από την χώρα μας, το μακρυμάνικο φόρεμα ήταν μια πολύ καλή και στιλάτη επιλογή. Άνετο, εντυπωσιακό το floral αποτελεί ένα κλασικό μοτίβο που πρώτον δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα (απλά ανανεώνεται) και δεύτερον όποιο στιλ και αν ακολουθείς δεν πρόκειται να πέσεις έξω στιλιστικά.

Το outfit της Κατερίνας, μας αποδεικνύει πως ακόμα και στις διακοπές σου, μπορείς να ντυθείς stylish. Δοκίμασε και εσύ ένα floral φόρεμα από το πρωϊ έως το βράδυ και δώσε μια χαρούμενη νότα στο look σου. Εμείς παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο θηλυκά και στιλάτα floral maxi φορέματα για να δοκιμάσεις ακόμα και σήμερα. Η παρακάτω gallery, απλά θα σε ενθουσιάσει...

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

 

Έχεις ραγάδες; Δες εδώ πως η Κατερίνα Καινούργιου τις περιποιείται.