Gwen Stefani : To ιδιαίτερο mommy style της λατρέψαμε

Δοκίμασε και εσύ το co-ord σύνολο της πιο stylish τραγουδίστριας...
Gwen Stefani : To ιδιαίτερο mommy style της λατρέψαμε



Ποιος είπε ότι όταν γίνεσαι μαμά πρέπει το στιλ σου να αλλάζει και να γίνεται βαρετό; Η Gwen Stefani ανήκει στις πιο stylish μαμάδες του Hollywood (με 3 παιδιά παρακαλώ) και το mommy στιλ της ανατρέπει την προηγούμενη πρόταση χωρίς δεύτερη σκέψη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια λατρεύει τις εναλλαγές στο ντύσιμο της αλλά δύσκολα αποχωρίζεται τα ιδιαίτερα ψηλοτάκουνα παπούτσια, που πολλές φορές είναι δικά της σχέδια.

Στην τελευταία της εμφάνιση, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με τους γιούς της στο σχολείο. Το outfit που επέλεξε μόνο βαρετό δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Συγκεκριμένα διάλεξε ένα co-ord floral σύνολο (σε σκούρα απόχρωση) το οποίο συνδύασε με πέδιλα, ζώνη και τσάντα σε μαύρο χρώμα, με τα γυαλιά ηλίου να ξεχωρίζουν και να δίνουν extra χρώμα και λάμψη σε όλο το σύνολο. Αν αναρωτιέσαι τι είναι το co-ord, εμείς εδώ θα σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για το σύνολο που τόσο το πάνω όσο και το κάτω μέρος αποτελούνται από το ίδιο print και σχέδιο και το σίγουρο είναι ότι θα αποδειχτεί το trend του φθινοπώρου.

To look της Gwen μπορεί να φορεθεί από το πρωϊ έως το βράδυ χωρίς να χαρακτηριστεί υπερβολικό και too much. Αν σας αρέσουν και εσάς τα matchy-matchy outfit, τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε παρόμοιο ντύσιμο είτε είστε μαμά είτε όχι. Η gallery που ακολουθεί θα σας οδηγήσει στο σωστό στιλισκτικό αποτέλεσμα.

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

 

Trend alert! Τα παντελόνια με print είναι hot, δες εδώ τα πιο εντυπωσιακά σχέδια.