Blake Lively : To gossip girl γίνεται 28 χρόνων και εμείς θυμόμαστε τις καλύτερες στιλιστικές της επιλογές

Οι στιλιστικές επιλογές της Blake Lively που έγιναν μανία...
Blake Lively : To gossip girl γίνεται 28 χρόνων και εμείς θυμόμαστε τις καλύτερες στιλιστικές της επιλογές



Σαν σήμερα πριν 28 χρόνια γεννήθηκε ένα πολύ stylish κορίτσι που την τελευταία δεκαετία εχει κατάφερει με κάθε εμφάνιση που πραγματοποιεί επίσημη ή μη, να παραμιλούν οι πάντες με το ξεχωριστό στιλ και καλό γούστο που διαθέτει.

Φυσικά κάνουμε λόγο για την ηθοποιό Blake lively που εκτός από οτι έγινε πρόσφατα μανούλα παραμένει ένα απο τα πιο στιλάτα και καλοντυμενα κορίτσια της γενιάς της. Άλλωστε δεν ειναι τυχαίο οτι έγινε παγκοσμίως γνωστή μεσα απο την σειρά Gossip girl και μεσα απο τον ρόλο της Serena η οποία σε καθε επεισόδιο εκτός από τα προσωπικά προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει δημιουργούσε μεγάλα trends με τα ιδιαίτερα look και outfit που επέλεγε. 

Το στιλ της μεσα στα χρόνια έχει αλλάξει όπως ειναι φυσιολογικό κάτι που δεν το κανει λιγότερο λαμπερό και εντυπωσιακό. Η Blake αδιαμφισβήτητα ειναι φαν της θηλυκότητας αφού πολυ συχνά επιλέγει μοναδικά φορέματα που αναδεικνύουν την υπέροχη σιλουέτα της. Εμείς ως φόρο τιμής για τα γενέθλια της θυμόμαστε τις καλύτερες στιλιστικές της στιγμές που έχουν μείνει για τα καλά χαραγμένες στο μυαλό μας.

Η παρακάτω gallery απλά θα σας ενθουσιάσει...