Casual with a twist : H Μαίρη Συνατσάκη δίνει stylish αέρα στο everyday ντύσιμο

Δέσε κόμπο το μπλουζάκι σου και κάνε την διαφορά...
Casual with a twist : H Μαίρη Συνατσάκη δίνει stylish αέρα στο everyday ντύσιμο



Θες να δώσεις ένα χαρούμενο και ανέμελο αέρα στο καθημερινό σου ντύσιμο;

Τότε η Μαίρη Συνατσάκη έχει να σου προτείνει το δικό της casual look που έχει υιοθετήσει τις τελευταίες μέρες. Τα πράγματα είναι απλά, φόρεσε το αγαπημένο λευκό tank top, με ένα μπλε cargo παντελόνι και συνδύασε τα με τις αγαπημένες σου ριγέ εσπαντρίγιες. Όσον αφορά όμως το top, δέσε ένα κόμπο στο πλάϊ ή μπροστά και κάντο πιο ενδιαφέρον στη στιγμή.

Η αλήθεια είναι ότι τώρα με την ζέστη, το άνετο και cool ντύσιμο επιβάλλεται. Άφησε λίγο τα υπερβολικά και too much σύνολα ειδικότερα τώρα που είναι καλοκαίρι και ντύσου σε σχέση με την ηλικία σου. Το συγκεκριμένο look, ενδείκνυται από το πρωϊ έως το βράδυ με την εναλλαγή των αξεσουάρ και των κοσμημάτων να είναι αρκετά σημαντική έτσι ώστε κάθε φορά να φαίνεται και διαφορετικό.

Αν θες και εσύ να δοκιμάσεις το casual στιλ της Μαίρης αλλά με twist, φόρεσε τα αγαπημένα σου tank τοπ με στάμπα η μη και δέσε ένα κόμπο σε στιλ crop top. Βέβαια εκτός από το στιλιστικό κομμάτι φόρεσε και το καλύτερο χαμόγελο που έχεις και θα δεις που θα ξεχωρίσεις και εσύ όπως η γλυκιά παρουσιάστρια. Η gallery που ακολουθεί, θα σε βοηθήσει να πετύχεις παρόμοιο στιλ γρήγορα και εγγυημένα...

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

 

Δες εδώ, πως η Μαίρη φορά κατακόκκινο κραγιόν το πρωϊ.