Ελένη Φουρέιρα: Φοράει σωστά το κοντό τζιν σορτς και εντυπωσιάζει

Μάθε και εσύ όλα τα μυστικά για να μην χαρακτηριστείς too much + ρεπορτάζ αγοράς
 Ελένη Φουρέιρα: Φοράει σωστά το κοντό τζιν σορτς και εντυπωσιάζει



Η Ελένη Φουρέϊρα διανύει ένα από τα πιο στιλάτα και fashion καλοκαίρια της ζωής της. Μέσα από τα social media μας έχει εμπνεύσει πολλές φορές με τα look της και αυτό έκανε και με την τελευταία της ανάρτηση στο instagram. Συγκεκριμένα η αγαπημένη τραγουδίστρια επέλεξε για μια έξοδο της ένα ψηλόμεσο κοντό τζιν σορτς και το συνδύασε πολύ casual και chic με ένα μαύρο tank top και μια λεπτή μαύρη ζώνη. Φυσικά τα απαραίτητα γυαλιά ηλίου δεν θα μπορούσαν να λείπουν.

Αν και τόσο αποκαλυπτικό look η Ελένη κατάφερε να το κάνει όσο σέξι και θηλυκό έπρεπε χωρίς να φαίνεται υπερβολικό ή too much.

Τι γίνεται όμως όταν έρχεται η στιγμή που θες εσύ να δοκιμάσεις το mini tzin σορτς;

Άραγε τι πρέπει να φορέσεις για να μην δείξει ''δεύτερο΄' ;

- Προσοχή στο μήκος :

Ok! Θα φορέσεις mini σορτς και αυτό αρκεί. Δεν χρειάζεται να επιλέξεις και κάποιο που αφήνει ακάλυπτα τα οπίσθια σου. Ένα τέτοιο σορτς δύσκολα θα ισορροπήσει στιλιστικά και θα έχει και class.

- Δώσε βάση στην άνεση :

Ωραίο το τζιν σορτς αλλά αν είναι να το φορέσεις για 8 ώρες συνεχόμενα πρέπει να είναι τουλάχιστον άνετο. Ειδικότερα βρες ένα σορτς το οποίο δεν σε πιέζει στην περιοχή της μέσης και δεν σε αφήνει γενικότερα ακάλυπτη και εκτεθειμένη.

- Πέρασε τη μπλούζα σου μέσα από το σορτς :

Famous τάση αποτελεί η μπλούζα μέσα από το τζιν σορτς. Με αυτό τον τρόπο θα κάνεις πιο ενδιαφέρον όλο το outfit και πίστεψε με τα πόδια σου θα είναι πιο μακριά από ποτέ.

- Denim στο denim :

Κάνε την διαφορά και συνδύασε το τζιν σορτς με ένα τζιν πουκάμισο ή ένα τοπ στο πάνω μέρος. Και φυσικά θα πετύχεις το τέλειο casual look.

 

Δες εδώ, πως να φορέσεις το τζιν σορτς στο γραφείο.