Έμπνευση η Δούκισσα Νομικού στην πρεμιέρα του DWTS! Mόνο λευκά θα φορέσουμε φέτος

Έμπνευση η Δούκισσα Νομικού στην πρεμιέρα του DWTS! Mόνο λευκά θα φορέσουμε φέτος



Για ακόμη μία χρονιά η πρεμιέρα του Dancing with the Stars 5, είναι άκρως εντυπωσιακή γεμάτη μουσική και χορευτικές φιγούρες. Αυτή που έκλεψε την καρδιά μας βέβαια δεν ήταν άλλη από την πανέμορφη Δούκισσα Νομικού… ή μάλλον το λευκό φόρεμα της Δούκισσας. Πόσο θα θέλαμε να μπορούσαμε να κυκλοφορούμε μόνο με μακριά φορέματα και πόσο σέξι δείχνει το bardot κόψιμο στο λαιμό, κολακεύοντας όλους τους τύπους σώματος.

Μπορεί να μην μπορούμε να κυκλοφορήσουμε έτσι στις βραδινές μας εξόδους αλλά κανείς δεν μας αποτρέπει από το να φορέσουμε λευκό και το χειμώνα σε κάθε μας εμφάνιση. Είτε πρόκειται για το πρωί είτε για το βραδινό μας outfit, το λευκό είναι το πιο elegant και σικ χρώμα.

Να ξέρεις ότι ακόμα και δεν είσαι υποστηρίκτρια του formal ντυσίματος, τα περισσότερα λευκά φορέματα μπορούν να αποκτήσουν boho χαρακτήρα αν φορεθούν με ένα ζευγάρι ankle boots με τρουκς.

Μην ξεχάσεις να φορέσεις, μαζί με το λευκό φόρεμα σου ένα κατακόκκινο κραγιόν, όπως η Δούκισσα, που να αναδεικνύει το όμορφο χαμόγελο σου.

Και για να είσαι πάντα ενημερωμένη, το υπέροχο φόρεμα της Δούκισσας είναι custom made δημιουργία της Celia Kritharioti Haute Cuture. Το χτένισμα της επιμελήθηκαν οι Χρήστος Αλεξανδρόπουλος και Βασίλης Μπουλούπασης και το μακιγιάζ η Βάσω Νικολοπούλου.