Τι να φορέσεις στο γραφείο: 4 βασικοί κανόνες από την αγαπημένη σχεδιάστρια της Kate Middleton

Σκέψου σαν πριγκίπισσα μπροστά στην γκαρνταρόμπα σου
Τι να φορέσεις στο γραφείο: 4 βασικοί κανόνες από την αγαπημένη σχεδιάστρια της Kate Middleton



Σε κάθε της δημόσια εμφάνιση η Δούκισσα του Cambridge γίνεται trending topic στα media και όχι άδικα. Η Kate Middleton ήρθε στο παλάτι και έφερε-επιτέλους- τον αέρα μιας μοντέρνας κομψότητας, ενός elegant στυλ που το φοράει, δεν την φοράει. 

Μάλιστα με τις επιλογές της έχει αναδείξει κάμποσα αστέρια της βρετανικής design σκηνής, ανάμεσά τους και την σχεδιάστρια Jane Lewes, που βρίσκεται πίσω από το brand Goat. Η Lewes μίλησε πρόσφατα στο site του περιοδικού Glamour και μοιράστηκε 4 βασικούς κανόνες για άψογες εμφανίσεις στο γραφείο. 

 

1. Σκέψου πού εργάζεσαι

Αξιολόγησε το περιβάλλον της δουλειάς σου και το κλίμα. Να είσαι πάντα ο εαυτός σου και να κάνεις τα trends κομμάτι του προσωπικού σου στυλ. Αφού διαπιστώσεις τι στυλ ντυσίματος είναι κατάλληλο για το χώρο που εργάζεσαι, "επένδυσε" σε μερικά βασικά, επίκαιρα κομμάτια. Αυτά θα γίνουν η βάση πάνω στην οποία θα χτίσεις την γκαρνταρόμπα του γραφείου. 

Η Kate Middleton με το Redgrave Coat του fashion brand Goat

2. Μην φοβάσαι το χρώμα

Μπορεί να απογειώσει την εμφάνισή σου, δίνει θηλυκότητα και είναι ένας τέλειος τρόπος να αξιοποιήσεις τα trends. Χρώματα όπως το μπορντώ, το σκούρο πράσινο και το βαθύ teal είναι ιδανικές επιλογές αν ανήκεις στις γυναίκες που δεν συμπαθούν τα ζωηρά, έντονα χρώματα. 

Με το φόρεμα Scarlett που αναδεικνύει την σιλουέτα της

3. Κάνε update στο στυλ σου με αξεσουάρ

Ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ μπορεί αμέσως να δώσει boost σε ένα μινιμαλιστικό outfit - ακόμα και να δώσει το φιλί της ζωής στα περσινά κομμάτια που κράτησες στην γκαρνταρόμπα σου. Η λέξη-κλειδί εδώ είναι ο αριθμός ένα: μια χρωματιστή ζώνη ή με print, ένα ζευγάρι εντυπωσιασκά παπούτσια ή ένα εντυπωσιακό μπρασελέ θα βάλουν ακριβώς το twist που χρειάζεσαι για να μαγνητίσεις τα βλέμματα με το look σου - και κερδίσεις θετικά σχόλια. 

Με το Vreeland dress που συνδύασε με ψηλές σουέντ μπότες μέχρι το γόνατο

4. Μη θυσιάζεις την άνεση

Αν περνάς πολλές ώρες στη δουλειά σου και δεν νιώθεις άνετα με τα ρούχα σου, ο αρχικός ενθουσιασμός που ένιωσες μπροστά στον καθρέφτη πριν φύγεις από το σπίτι, θα δώσει τη θέση του στην γκρίνια και τα νεύρα. Αν, λοιπόν, δεν είσαι απόλυτα βέβαιη πως φοράς τα ψηλοτάκουνα σα να ήταν flat, άστα για την βραδινή σου έξοδο.