Σταματίνα Τσιμτσιλή : Σου αποκαλύπτει πως να φορέσεις τo καλοκαιρινό floral φόρεμα το φθινόπωρο (ρεπορτάζ αγοράς)

To κλασικό print που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα...
Σταματίνα Τσιμτσιλή : Σου αποκαλύπτει πως να φορέσεις τo καλοκαιρινό floral φόρεμα το φθινόπωρο (ρεπορτάζ αγοράς)



Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε και πάλι στο πόστο της στην πρωϊνή εκπομπή ''Happy day'' και εμείς είμαστε πάλι πανέτοιμες να θαυμάσουμε και φυσικά να σχολιάσουμε τις στιλιστικές της επιλογές. Στην πρεμιέρα όπως ήταν φυσικό επέλεξε κάτι εντυπωσιακό όπως το κόκκινο φόρεμα σε floral print (του οίκου Dolce & Gabbana), το οποίο συνδύασε εξαιρετικά με κόκκινες lace-up γόβες (hot trend!).

Ποιος είπε άλλωστε ότι το floral φοριέται και ενδείκνυται μόνο για το καλοκαίρι; Η Σταματίνα, με το εντυπωσιακό φόρεμα της, μας υπενθύμισε ότι ακόμα και το φθινόπωρο το πιο λουλουδάτο μοτίβο, μπορεί άνετα να μετατρέψει τα καθημερινά και όχι μόνο outfit μας σε πιο χαρούμενα, stylish και σικάτα.

Αν θες και εσύ να δώσεις μια ευκαιρία στο floral τώρα που το καλοκαίρι μας αποχαιρέτησε, επέλεξε λουλουδάτα φορέματα σε πιο σκούρο backround όπως σκούρο κόκκινο ή μαύρο. Αυτό βέβαια δεν σου απαγορεύει να διαλέξεις κάτι πιο ανοιχτόχρωμο και σε έντονα χρώματα. Απλά πρόσεξε τόσο τα αξεσουάρ και τα παπούτσια να μην φωνάζουν ''καλοκαίρι'' αλλά να συμβαδίζουν με τις αρχές του φθινοπώρου.

Η gallery που ακολουθεί, απλά θα σε ενθουσιάσει...

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

 

Η νέα τάση θέλει τα πουλόβερ-φορέματα να πρωταγωνιστούν στο φθινοπωρινό μας στιλ. Δες εδώ τα πιο εντυπωσιακά σχέδια!