Demy : Το look του χειμώνα θέλει mini φόρεμα και ψηλές μπότες

Ένας συνδυασμός που σίγουρα θα δοκιμάσουμε...
Demy : Το look του χειμώνα θέλει mini φόρεμα και ψηλές μπότες



H αγαπημένη τραγουδίστρια της νεολαίας, Demy, εκτός από πολύ ταλαντούχo κορίτσι, για πολλά κορίτσια είναι και  fashion inspiration. Κάθε εμφάνιση της έχει και κάτι καινούργιο να αναδείξει και γι' αυτό τον λόγο άλλωστε δεν παραλείπουμε να τσεκάρουμε τον λογαριασμό της στο instagram για νέα look και ιδιαίτερα ντυσίματα.

Σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις λατρέψαμε το outfit που επέλεξε για μια συναυλία και κάτι μας λέει ότι φέτος τον χειμώνα θα το δοκιμάσουμε και εμείς.

Συγκεκριμένα φόρεσε ένα εφαρμοστό μακρυμάνικο φόρεμα σε animal print (της εταιρείας Toi-Moi) το οποίο συνδύασε μοναδικά με λευκές over-the-knee ψηλοτάκουνες μπότες (της εταιρείας Sante). Ένα look αρκετά φρέσκο και ιδανικό για να καλωσορίσουμε τον χειμώνα με τον πιο στιλάτο τρόπο.  

Δοκίμασε και εσύ το πιο θηλυκό και stylish mini φόρεμα που έχεις και μεταμόρφωσε το με τις ψηλές πάνω από το γόνατο μπότες. Προσοχή μόνο, να μην επιλέξεις πολύ αποκαλυπτικό και κοντό φόρεμα γιατί σε συνδυασμό με τις μπότες το στιλιστικό αποτέλεσμα μπορεί να φανεί υπερβολικό και ΄΄δεύτερο''. Ακολούθησε τα βήματα της Demy και κάνε την διαφορά...

Η gallery που ακολουθεί θα σε βάλει αμέσως στο πιο χειμερινό και stylish mood.

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

 

Θες περισσότερη έμπνευση; Δες εδώ τι φορούν τώρα οι fashionistas στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης!