NYFW: Ποιούς διάσημους είδαμε στο front row του Tommy Hilfiger;

Το είδες σε απευθείας μετάδοση από τη Νέα Υόρκη, εδώ στο followme - δες τώρα και ποιές celebs το παρακολούθησαν μαζί σου!
NYFW: Ποιούς διάσημους είδαμε στο front row του Tommy Hilfiger;



Καλώς ήρθατε στον παράδεισο!

Ο Tommy Hilgifer και είπε και το έκανε! Το εντυπωσιακό show του αμερικανού σχεδιαστή στη New York Fashion Week για την Άνοιξη του 2016, που έγινε τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και μεταδόσαμε σε livestreaming εδώ στο followme, ήταν μια virtual απόδραση σε εξωτικούς προορισμούς.  Ένα σκηνικό εμπνευσμένο από νησιά της Καραϊβικής και super models όπως το Τζαμαϊκανό μοντέλο Tami Williams που άνοιξε το show και η Gigi Hadid που περπάτησε τελευταία στo catwalk (που ήταν πιστή αναπαράσταση των χρυσών παραλιών της Mystique) μας ταξίδεψαν νοερά σε νησιά του ονείρου.

Ο Tommy Hilfiger εμπνεύστηκε από τους χαλαρούς ρυθμούς της ζωής στο νησί και έτσι δημιούργησε την συλλογή για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016 με βασικό θέμα την περιπλάνηση, μακριά από τις έγνοιες της ζωής στην πόλη, αλλά πάντα με την ελευθερία ενός ιδιαίτερου στιλ. Πολλοί  φίλοι και συνεργάτες του Tommy Hilfiger έδωσαν το παρών στην front row, ανάμεσά τους το supermodel Behati Prinsloo, τα μοντέλα και it girls από την Βρετανία Suki και Immy Waterhouse, η Πριγκίπισσα Beatrice της Υόρκης, και το μοντέλο από την Γερμανία Johannes Huebl. Εκεί ήταν και ο Αμερικανός τραγουδιστής και ηθοποιός Joe Jonas, που κάθισε στην πρώτη σειρά για να απολαύσει την σύντροφό του (και αγαπημένο μας it girl) Gigi Hadid που πήρε μέρος στο show.

Δες στην φωτογραφική μας γκάλερι στιγμιότυπα από την πρώτη σειρά και μείνε συντονισμένη στο followme.gr για όλα τα νέα από την NYFW!