Ελένη Τσολάκη : Δοκιμάζει το λευκό παντελόνι και μας εμπνέει για το φθινοπωρινό μας στιλ

Aντίγραψε το look της παρουσιάστριας και κάνε την διαφορά...
Ελένη Τσολάκη : Δοκιμάζει το λευκό παντελόνι και μας εμπνέει για το φθινοπωρινό μας στιλ



Δεν φόρεσες όσο ήθελες το λευκό παντελόνι το καλοκαίρι; Μην στεναχωριέσαι καθόλου μιας και τώρα είναι η ευκαιρία σου να το δοκιμάσεις και γιατί όχι να το εντάξεις στο φθινοπωρινό σου στιλ. Την έμπνευση την πήραμε από την όμορφη Ελένη Τσολάκη που με το look που επέλεξε να φορέσει στο γραφείο απλά μας εντυπωσίασε.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια επέλεξε σαν κεντρικό κομμάτι του outfit το ψηλόμεσο λευκό πανταλόνι που συνδύασε ιδανικά με ένα ασπρόμαυρο πουκάμισο δεμένο έξυπνα μπροστά σε κόμπο. Φυσικά το ντύσιμο δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς τα απαραίτητα ψηλοτάκουνα.

Ένα look αρκετά κομψό και τέλειο για τον καιρό που σιγά-σιγά αρχίζει και δροσίζει. Το θετικό με το λευκό παντελόνι είναι ότι ταιριάζει με όλα τα χρώματα και τα στιλ, τοποθετώντας το απλά στη λίστα με τα must-have του φθινοπώρου.

Από το πρωί έως το βράδυ, από το γραφείο μέχρι το βράδυ σε μια έξοδο με τις φίλες σου, με το συγκεκριμένο ντύσιμο αποκλείεται να μην ξεχωρίσεις και να κάνεις την διαφορά. Σκέψου απλά ότι το λευκό παντελόνι είναι ένας κενός καμβάς που εσύ με την επιλογή της μπλούζας και του τοπ, θα το κάνεις ακόμα πιο εντυπωσιακό.  

Extra tip : Μην ξεχνάς όταν επιλέγεις λευκό παντελόνι να φοράς ψηλοτάκουνα. Η σιλουέτα σου ια δείξει αμέσως ψιλόλιγνη.

Αν σου άρεσε η επιλογής της Ελένης Τσολάκη, τότε η gallery που ακολουθεί φτιάχτηκε αποκλειστικά για εσένα...

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

Δες εδώ, πως το σουέντ θα αποδειχτεί η Νο1 τάση του χειμώνα!