Louis Vuitton series 3 πάρτυ : Όλες οι stylish και λαμπερές εμφανίσεις

Η Selena Gomez, η Cara Delenvigne και Alexa Chung ήταν ανάμεσα στις προσκεκλημένες...
Louis Vuitton series 3 πάρτυ : Όλες οι stylish και λαμπερές εμφανίσεις



Kαθώς χτες στο Λος Άντζελες τα Emmy Awards μονοπωλούσαν όλο το ενδιαφέρον, στο Λονδίνο (όπου είναι είναι σε ισχύ η εβδομάδα μόδας), ο οίκος Louis Vuitton με αφορμή την συλλογή series 3, οργάνωσε ένα πάρτυ με τις λαμπερές και stylish προσκεκλημένες να δίνουν δυναμικό παρόν.

Όπως ήταν φυσικό οι περισσότερες επέλεξαν ρούχα και παπούτσια από τον διάσημο οίκο, στηρίζοντας και δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα εντυπωσιακή συλλογή. Για να δούμε μαζί, ποιες star ξεχώρισαν με τις στιλιστικές τους επιλογές;

1. Selena Gomez

Η Selena με το total Louis Vuitton look, έκανε την διαφορά με το δερμάτινο maxi φόρεμα από την συλλογή για την άνοιξη/καλοκαίρι 2016. Απλά εκθαμβωτική.

2. Alexa Chung

Το it girl δεν θα μπορούσε να λείπει από το πάρτυ και διάλεξε τον κλασικό συνδυασμό του ριγέ φορέματος με τα μαύρα ψηλά μποτάκια. Το shirtdress με την πορτοκαλί ζώνη στη μέση, ήταν απλά genius!

3. Cara Delevingne

Mπλε σκούρο tuxedo για το πετυχημένο μοντέλο, το οποίο συνδύασε εξαιρετικά με ιδιαίτερα μαύρα πέδιλα. Άψογη!

 

4. Michelle Williams

Η γλυκιά ηθοποιός αγαπά πολύ τον συγκεκριμένο οίκο και το αποδεικνύει σχεδόν σε κάθε επίσημη εμφάνιση της. Το μαύρο φόρεμα με τις πλεκτές λεπτομέρειες είναι σαν να φτιάχτηκε αποκλειστικά γι' αυτή.

5. Poppy Delevingne 

Η αδερφή της Cara είναι εξίσου όμορφη και στιλάτη. Το υπέροχο floral Louis Vuitton σύνολο με τις δερμάτινες λεπτομέρειες έκανε το στιλιστικό αποτέλεσμα πιο edgy και εντυπωσιακό.

6. Lily Donaldson

Το ξανθό μοντέλο επέλεξε τον κλασικό συνδυασμό του λευκού με το μαύρο, με την overized λευκή γούνα να κλέβει τις εντυπώσεις.

7. Cressida Bonas

H Αγγλίδα ηθοποιός διάλεξε ένα πιο φωτεινό σύνολο και ο συνδυασμός του λευκού τοπ με την maxi φούστα με το ιδιαίτερο print, να μας φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον.

8. Alicia Vikander

H ηθοποιός από την Σουηδία με total Louis Vuitton σύνολο που υμνεί τόσο το μαύρο χρώμα όσο και το maxi φόρεμα.

9. Lily Cole

Η προσφάτως μανούλα Lily Cole, έπαιξε με τα παλ χρώματα και το φθινοπωρινό στιλ και κέρδισε.

10. Tallulah Harlech

To γνωστό μοντέλο και ηθοποιός μας θυμίζει για άλλη μια φορά πως φέτος το χακί με το μαύρο αποτελούν τον πιο hot συνδυασμό. Απόδειξη; Τo look που επέλεξε για το πάρτυ!

Πριν λίγες ώρες ολοκληρώθηκαν τα Emmy Awards, δες εδώ όλες τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.