Brigitte Bardot : H σέξι λολίτα σήμερα γίνεται 81 ετών! Πόσα ξέρεις για το θρυλικό στιλ της;

Και εμείς θυμόμαστε το ανεπανάληπτο στιλ της...
Brigitte Bardot : H σέξι λολίτα σήμερα γίνεται 81 ετών! Πόσα ξέρεις για το θρυλικό στιλ της;



Η Brigitte Bardot όρισε μια εποχή με το σέξι attitude και την μοναδική ομορφιά της. Μοντέλο, ηθοποιός, τραγουδίστρια και ακτιβίστρια έζησε μια ζωή που οι περισσότερες γυναίκες θα ζήλευαν. Η ίδια πρωταγωνίστησε σε πάνω από 50 ταινίες, έκανε διάσημο το μπικίνι, είχε ειδύλλιο με τον Serge Gainsbourg, εκατομμύριούχο playboy και έγινε μητέρα ενός πανέμορφου αγοριού.

Απίστευτα εντυπωσιακή και αισθησιακή, η ομορφιά της έγινε κλασική με το πέρασμα των χρόνων. Το eyeliner cat eye (που έγινε σήμα κατατεθέν της Bardot), τα ξανθά κυμματιστά loose μαλλιά, το girly χαμόγελο και τiς καμπύλες της, την δεκαετία του 1950 μόνο η Marilyn Monroe μπορούσε να την συναγωνιστεί και να παίξουν σε ίσους όρους.

Η επίδοξη χορεύτρια μπαλέτου, πόζαρε για πρώτη φορά σε εξώφυλλο περιοδικού μόδας στην ηλικία των 15 χρόνων και αυτό ήταν, από τότε η καριέρα της μόνο ανοδική πορεία είχε. Παγκοσμίως γνωστή έγινε χάρη στην ταινία ''Kαι ο θεός έπλασε την γυναίκα'' (1956) στην οποία ήταν μόλις 18 ετών και η οθόνη του κινηματογράφου ξεχείλιζε από αισθησιακή ενέργεια.

Μέσα από τις ταινίες αλλά και τις δημόσιες εμφανίσεις η Brigitte λάνσαρε πολλές τάσεις, συμπεριλαμβανομένου και του ντεκολτέ Bartot (αυτό που αφήνει ακάλυπτο τον λαιμό και τους 2 ώμους). Έδωσε φρέσκο αέρα στο καρό, έκανε διάσημο το μπικίνι μέσα από ττην ταινία '' To κορίτσι με το μπικίνι '' (1952) και τα κλασικά χτενίσματα της με τον extra όγκο απλά έμειναν στην ιστορία.

Στην gallery που ακολουθεί, θα αναβιώσουμε μαζί τις καλύτερες στιλιστικές επιλογές της πιο σέξι και όμορφης star!

Πριν λίγες μέρες και η Sophia Loren έκλεισε τα 81 χρόνια ζωής. Δες εδώ το εντυπωσιακό style evolution!