Ελένη Μενεγάκη : Με total white look στη λαμπερή πρεμιέρα (ρεπορτάζ αγοράς)

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ντύθηκε στα λευκά...
Ελένη Μενεγάκη :  Με total white look στη λαμπερή πρεμιέρα (ρεπορτάζ αγοράς)



Πιστή στο ραντεβού της (όπως κάθε χρόνo) ήταν η Ελένη Μενεγάκη, αφού στη 13:00 ακριβώς είπε την πρώτη καλησπέρα στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο κάθε χρονιά τόσο ανυπομονεί να την δει και να την ακούσει. Φυσικά μεγάλο ενδιαφέρον πάντα υπάρχει και για την στιλιστική της επιλογή, γιατί όπως και να το κάνουμε σε κάθε πρεμιέρα θέλει να είναι λαμπερή και εντυπωσιακή.

Φέτος η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε ένα total white look το οποίο την φώτισε και μάλλον αποτελεί την τέλεια επιλογή για την πρεμιέρα. Συγκεκριμένα η αγαπημένη παρουσιάστρια που την εμφάνιση της επιμελείται η στιλίστρια Γεωργία Συναχέρη, φόρεσε ένα λευκό τοπ Theory Soho, λευκή φούστα 19V69 Italia και ολοκλήρωσε το look της με λαμπερές μυτερές γόβες Jimmy Choo και σκουλαρίκια Eleni Vovou

Μια εμφάνιση εντυπωσιακή και κομψή, που τόνισε την καλλίγραμμη σιλουέτα της και απ' ότι φαίνεται έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Το λευκό μας άρεσε πολύ σαν χρωματική επιλογή και μας θύμισε γιατί πρέπει και εμείς να το επιλέγουμε ακόμα και το φθινόπωρο.

Στην gallery που ακολουθεί, θα βρεις όλα τα απαραίτητα item για να πετύχεις παρόμοιο chic look όπως αυτό της Ελένης Μενεγάκη.