Italian style : H Monica Bellucci κλείνει τα 51 χρόνια ζωής και θυμόμαστε τις πιο σέξι και εντυπωσιακές εμφανίσεις της

H star που λατρεύειτο μαύρο χρώμα, την δαντέλα και τα peep toe ψηλοτάκουνα...
Italian style : H Monica Bellucci κλείνει τα 51 χρόνια ζωής και θυμόμαστε τις πιο σέξι και εντυπωσιακές εμφανίσεις της



Kαι ο θεός έπλασε την Monica Bellucci...

Μόνο έτσι θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε το συγκεκριμένο άρθρο, μιας και σαν σήμερα 51 χρόνια πριν, γεννήθηκε μια από τις ομορφότερες και σέξι γυναίκες στον κόσμο. Η Monica που ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και στην συνέχεια την κέρδισε η υποκριτική, έμελλε να γίνει ο ορισμός της ιταλικής ομορφιάς και όπως πολλοί έχουν πει, της τέλειας γυναίκας.

Eμείς σήμερα θα αναλύσουμε και θα θυμηθούμε τις πιο εντυπωσιακές και σέξι εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει ποτέ. Γιατί άλλωστε αυτό έχει καταφέρει η όμορφη ηθοποιός, να ντύνεται θηλυκά, χωρίς να ντρέπεται για τις καμπύλες, που ούτως η άλλως αυτές κυρίως την έκαναν διάσημη.

Άντρες και γυναίκες την λατρεύουν γιατί μάλλον είναι η τελευταία ηθοποιός που ακτινοβολεί την παλιά αίγλη που είχαν γυναίκες όπως για παράδειγμα η Sophia Loren και η Marilyn Monroe.

Η Monica Bellucci ακολουθεί το δικό της στιλ που είναι από μόνο του χαρακτηριστικό και δεν κάνει συχνά στιλιστικές υπερβολές ή πειραματισμούς. Λατρεύει το μαύρο χρώμα, το ασπρόμαυρο πουά, την δαντέλα, τις maxi τουαλέτες, τα peep toe ψηλοτάκουνα και δύσκολα θα την δεις (έστω σε επίσημες εμφανίσεις), να μην επιλέγει Dolce & Gabbana δημιουργίες. Με τους σχεδιαστές του ιταλικού οίκου είναι χρόνια φίλοι και τους στηρίζει με κάθε ευκαιρία.

Σήμερα στα 51 της, πιο εντυπωσιακή από ποτέ, θα την δούμε στην επόμενη ταινία του James Bond σαν το πρώτο Bond girl, το οποίο έχει ξεπεράσει μισό αιώνα ζωής. Αν μη τι άλλο, αυτό κάτι σημαίνει...

Η gallery που ακολουθεί απλά, θα σε μαγέψει!

Δες εδώ, το style evolution μιας ακόμας Ιταλίδας star, της Sophia Loren!