Μόδα χειμώνας : H Μαίρη Συνατσάκη με maxi BSB φόρεμα αναβαθμίζει το καθημερινό ντύσιμο

Από το πρωί στη δουλειά μέχρι το βράδυ στην έξοδο σου, πρέπει να γίνει η Νο1 επιλογή σου...
Μόδα χειμώνας : H Μαίρη Συνατσάκη με maxi  BSB φόρεμα αναβαθμίζει το καθημερινό ντύσιμο



Θες να ανανεώσεις το στιλ σου με μια και μόνο κίνηση; Τότε πρέπει να εμπιστευτείς την Μαίρη Συνατσάκη και το look που προτείνει για ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο καθημερινό ντύσιμο. Συγκεκριμένα η όμορφη και stylish παρουσιάστρια επέλεξε ένα maxi φόρεμα σε ροζ πουδρέ απόχρωση (το οποίο είναι της εταιρείας BSB και μπορείς να το βρεις εδώ) με εντυπωσιακά oversized μανίκια. Το σύνολο ολοκλήρωσε με ένα casual αξεσουάρ, το καπέλο, που χαρίζει προστασία και στιλ στην στιγμή.

Είναι ωραίο κάπου, κάπου να ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα στιλιστικά μονοπάτια και να δοκιμάζεις νέα πράγματα όσον αφορά το ντύσιμο σου. Μπορεί οι περισσότερες από εσάς να σας ξενίζει το maxi φόρεμα, ως everyday κομμάτι, αλλά πιστέψτε με δεν είναι καθόλου έτσι. Ότι στιλ και αν ακολουθείς, ότι δουλειά και αν κάνεις, ένα μακρύ φόρεμα ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες αλλά και σε όλους τους σωματότυπους.

Επέλεξε κάποιο maxi φόρεμα σε έντονα print ή μονοχρωμίες και συνδύασε το με flat μποτάκια ή λευκά sneakers. Πρόσθεσε και εντυπωσιακά statement κοσμήματα όπως κολιέ ή βραχιόλια και κάνε την διαφορά. Στην gallery που ακολουθεί, θα δεις τα πιο ιδιαίτερα maxi φορέματα, για να αναβαθμίσεις το καθημερινό σου στιλ, στην στιγμή.

Ψάχνεις για statement παπούτσια; Δες εδώ τα ππιο εντυπωσιακά glitter shoes.