Star Look: Η Nadja Schildknecht με bespoke φόρεμα Tommy Hilfiger

Στο exclusive VIP δείπνο που διοργάνωσε ο αγαπημένος Αμερικανός designer για το 11ο ετήσιο Zürich Film Festival



Ο Tommy Hilfiger λατρεύει την τέχνη και ειδικά τον κινηματογράφο και πριν λίγες μέρες βρέθηκε στη Ζυρίχη, όπου διοργάνωσε ένα exclusive VIP cocktail και δείπνο για τον εορτασμό του 11ου ετήσιου Zürich Film Festival. Το δείπνο έγινε στο ανακαινισμένο, ατμοσφαιρικό εστιατόριο, Razzia, και συνδιοργανώθηκε από τον Daniel Grieder, CEO της εταιρείας Tommy Hilfiger και τους συνιδρυτές του Zürich Film Festival, την υπέρκομψη Nadja Schildknecht και τον Karl Spoerr. Η επιλογή του χώρου, δεν ήταν τυχαία: Η καθηλωτική νεοκλασική αρχιτεκτονική του εστιατορίου χρονολογείται από το 1920, όταν φιλοξενούσε τον πρώτο κινηματογράφο της Ζυρίχης, το Kinematografen-Theater Seefeld.

Η βραδιά ξεκίνησε με ένα cocktail και την ιδιωτική προβολή ενός short film για την ιστορία, την κληρονομιά και την αγάπη του brand Tommy Hilfiger για τον κινηματογράφο και μετά το exclusive δείπνο, οι καλεσμένοι απόλαυσαν cocktails και live από τον Βρετανό μουσικό Marlon Roudette.

Ανάμεσα στα highlights της βραδιάς, οι εμφανίσεις της Nadja Schildknecht, της συνιδρύτριας του Zurich Film Festival, η οποία φόρεσε bespoke τουαλέτες Tommy Hilfiger

 

Ντραπέ μακρύ φόρεμα σε blue black, διπλό duchess σατέν και ουρά

 

 Σκούρο γκρι, degrade φόρεμα με παγιέτες, details φύλλων στο ντεκολτέ και ζώνη από μετάξι με εντυπωσιακό φιόγκο.  

Σμαραγδί μακρύ φόρεμα με παγιέτες, μακριά μανίκια και V ντεκολτέ