Μόδα χειμώνας 2016 : Black and white - Η Δέσποινα Καμπούρη με ασπρόμαυρο look που θα δοκιμάσεις και εσύ

O πιο κλασικός χρωματικός συνδυασμός, είναι η τέλεια επιλογή για το φθινόπωρο...
Μόδα χειμώνας 2016 : Black and white - Η Δέσποινα Καμπούρη με ασπρόμαυρο look που θα δοκιμάσεις και εσύ



Όσο ο καιρός χαλάει, τόσο πολύ θα δυσκολεύεσαι να επιλέξεις ρούχα για το καθημερινό και επίσημο ντύσιμο σου. Μια πολύ συχνή δυσκολία στην απόφαση σου είναι τι χρώματα και τι συνδυασμούς τελικά θα επιλέξεις. Σήμερα λοιπόν, η Δέσποινα Καμπούρη θα σε βοηθήσει αρκετά, μιας και το look της που είδαμε στον λογαριασμό της στο instagram, θα αποτελέσει την επόμενη στιλιστική σου έμπνευση.

Συγκεκριμένα η όμορφη παρουσιάστρια φόρεσε ένα ασπρόμαυρο ελαφρύ πλεκτό, μαύρο δερμάτινο παντελόνι και ολοκλήρωσε με ψηλά μαύρα μποτάκια και τσάντα στην ίδια απόχρωση. Ένα outfit, ιδανικό για το πρωί αλλά και για το βράδυ με έξυπνη αλλαγή αξεσουάρ και make-up.

Αν και εσύ δεν είσαι fan της υπερβολής και του συνδυασμού των έντονων χρωμάτων, τότε δεν έχεις δικαιολογία να μην δοκιμάσεις παρόμοιο black and white look με αυτό της Δέσποινας. Το θετικό με αυτόν τον τόσο κλασικό συνδυασμό, είναι ότι δύσκολα θα κάνεις κάποιο στιλιστικό λάθος ή κάποια υπερβολή.

Παίξε με το μαύρο και το άσπρο, όπως εσύ θες και σου αρέσει και ντύσου πιο chic από ποτέ. Μην ξεχάσεις αφού θα είσαι safe όσον αφορά τα χρώματα, να διαλέξεις ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια σε διαφορετικές και ιδιαίτερες υφές, έτσι ώστε να δώσεις μια άλλη δυναμική στο ασπρόμαυρο look. Στην gallery που ακολουθεί, θα βρεις όλα τα απαραίτητα και stylish item, φυσικά σε μαύρη και λευκή απόχρωση...

Έχει ψύχρα; Δες εδώ, 10 σκουφάκια για extra στιλ και προστασία!