Μόδα χειμώνας 2016 : H Νίκη Κάρτσωνα με το ιδανικό rock-chic look που αξίζει να δοκιμάσεις

Tι λές; Τέλεια ιδέα για την σημερινή σου έξοδο;
Μόδα χειμώνας 2016 : H Νίκη Κάρτσωνα με το ιδανικό rock-chic look που αξίζει να δοκιμάσεις



H Νίκη Κάρτσωνα εκτός από το Join Us που την βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο στο Σκάϊ, θα την απολαμβάνουμε και στην βραδινή εκπομπή ''Parole'' της Αννίτας Πάνια στο E! Σε μια λοιπόν από τις εμφανίσεις της στην δεύτερη εκπομπή, κατάφερε να κλέψει όλες τις εντυπώσεις μόνο και μόνο με το ντύσιμο της.

Η πολύ στιλάτη και chic παρουσιάστρια επέλεξε ένα rock-chic outfit που κάτι μας λέει ότι θα είναι γιατί όχι το σημερινό σας look για την σημερινή βραδινή έξοδο. Συγκεκριμένα επέλεξε ένα απλό t-shirt με stylish λεπτομέρεια τη μαύρη τσέπη, το οποίο συνδύασε με μαύρη δερμάτινη pencil φούστα και μποτάκια στη ίδια απόχρωση. Ένα total look κατευθείαν από το κατάστημα Frame Fashion που διατηρεί στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Καλαμάτα (περισσότερα εδώ).

Αν θες και εσύ λοιπόν να βγεις και να ντυθείς σέξι, θηλυκά και chic, τότε το outfit της Νίκης είναι αυτό που θα σε εμπνεύσει. Tα κομμάτια του look, σίγουρα τα έχεις στη ντουλάπα σου, και αν δεν έχεις κάποιο από αυτά, προλαβαίνεις να αποκτήσεις από την rock-chic gallery που ακολουθεί.

Μην ξεχάσεις, να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή τόσο στα μαλλιά όσο και στο μακιγιάζ. Για παράδειγμα η Νίκη Κάρτσωνα, άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα χωρίς να είναι στιλιζαρισμένα και έβαλε ένα έντονο κραγιόν στο χρώμα του πορτοκαλοκόκκινου. Αυτό ήταν, σήμερα απλά θα εντυπωσιάσεις...

Δες εδώ, την Ελένη Φουρέιρα με το τέλειο cosy καθημερινό στιλ!