Veuve Clicquot Polo Classic event : Οι chic εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε

Η Rachel Zoe, η January Jones και η Lauren Conrad είναι λίγες από αυτές...
Veuve Clicquot Polo Classic event : Οι chic εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε



Το 6ο Veuve Clicquot Polo Classic event, πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ώρες στο Λος Άντζελες και εκτός από φιλανθρωπικό θεωρείται και το πλέον πιο stylish. Σε αυτό καθοριστικό ρόλο κάθε φορά παίζουν οι εντυπωσιακές και ιδιαίτερες εμφανίσεις που πραγματοποιούν κάθε χρόνο οι διάσημες κυρίες.

Έτσι και φέτος οι καλοντυμένες star του Hollywood, έβαλαν τα καλά τους, παρακολούθησαν τους αγώνες Polo και φυσικά περπάτησαν το κόκκινο χαλί. Εμείς ξεχωρίσαμε τις αγαπημένες μας εμφανίσεις και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω :

1. Rachel Zoe :

H αγαπημένη στιλίστρια και fashionista που φημίζεται για το boho-chic στιλ της, δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τα συνηθισμένα της μονοπάτια αφού φόρεσε ένα εκπληκτικό maxi φόρεμα από λευκή δαντέλα. Το εντυπωσιακό statement κολιέ έδωσε την ιδιαίτερη πινελιά που χρειαζόταν.

2. Jaime King :

Tι και αν γέννησε το δεύτερο παιδάκι της πριν λίγους μήνες; Το παλ κίτρινο μάλλινο φόρεμα της πήγε γάντι και ανέδειξε μοναδικά την ψιλόλιγνη σιλουέτα της.

3. Camilla Belle :

Η γλυκιά ηθοποιός ψήφισε τον κλασικό ασπρόμαυρο συνδυασμό και επέλεξε αυτό το girly-chic φόρεμα της. Τα nude πέδιλα επίσης ήταν μια εξαιρετική επιλογή.

4. January Jones :

H January, μπήκε στο mood του event και αυτό φάνηκε καθαρά στην στιλιστική της επιλογή. Συγκεκριμένα συνδύασε το μπλε πουά φόρεμα της με καφέ blazer και μαύρα αξεσουάρ.

5. Louise Rose :

Xακί-μαύρο και nude, o πιο chic και σέξι συνδυασμός. Δεν το λέμε εμείς αλλά το τέλειο look της παρουσιάστριας.

6. Lauren Conrad :

H Lauren, ήταν απο τις λίγες που επέλεξαν maxi φόρεμα σε έντονο και φωτεινό χρώμα. Και καλά έκανε αφού το κίτρινο φόρεμα ήταν λίγα από αυτά που ξεχώρισαν.

7. Νina Dobrev :

H όμορφη ηθοποιός γι' αυτό το σημαντικό αλλά και stylish event, συνδύασε το μπλε midi φόρεμα της, με λευκά πέδιλα και γκρι oversized clutch.

8. Victoria Justice :

Μαύρο cropped τόπ και maxi floral φούστα για την Victoria. Νεανική και chic επιλογή!

Ήταν όλες τους εντυπωσιακές...

Δες εδώ, την παραμυθένια εμφάνιση της Alexa Chung!