Mόδα Χειμώνας 2016 : Πουκάμισο με print - H Πόπη Τσαπανίδου το δοκιμάζει και μεταμορφώνει το office style στην στιγμή

Βάλε χρώμα στο στιλ σου και δες το εντυπωσιακό ρεπορτάζ αγοράς...
Mόδα Χειμώνας 2016 : Πουκάμισο με print - H Πόπη Τσαπανίδου το δοκιμάζει και μεταμορφώνει το office style στην στιγμή



H Πόπη Τσαπανίδου, λόγω της φύσης της εκπομπής της που είναι ενημερωτική και ειδησεογραφική, το ντύσιμο της ακολουθεί αυτή την γραμμή και κάθε μέρα επιλέγει εντυπωσιακά office look. Aυτό φυσικά , μας βολεύει αρκετά αφού εμπνεόμαστε για το δικό μας ντύσιμο στο γραφείο.

Σε μια από τις τελευταίες εκπομπές η Πόπη Τσαπανίδου έκανε την διαφορά, μιας και φόρεσε ένα εκπληκτικό Diane Von Furstenberg πουκάμισο σε μπλε χρώμα και σε ιδιαίτερο μοτίβο. Μια εξαιρετική επιλογή που με μια κίνηση ανανεώνει και μεταμορφώνει κάθε office look.

Όπως είναι λογικό, είναι δύσκολο κάθε μέρα να βρίσκεις ρούχα για το γραφείο γιατί υπάρχουν περιορισμοί και κανόνες ντυσίματος. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι το office look, πρέπει να είναι βαρετό και αδιάφορο. Έτσι η επιλογή του ιδιαίτερου πουκάμισου της Πόπης, αποτελεί μια πολύ καλή και έξυπνη ιδέα για να κάνεις και εσύ το ντύσιμο σου στο γραφείο πιο στιλάτο και εντυπωσιακό. Διάλεξε ανάμεσα σε πουκάμισα σε animal print, ρίγες, floral και ότι άλλο σου αρέσει και σου ταιριάζει.

Στην gallery που ακολουθεί, θα δεις 15 stylish πουκάμισα με print που θα κάνουν την διαφορά και θα φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ.

Δες εδώ, 40 μικρά μαύρα φορέματα που θα σε εντυπωσιάσουν!