Mόδα Χειμώνας 2016 : Δερμάτινο παντελόνι- H Eλένη Πετρουλάκη μας προτείνει το ιδανικό look με το απόλυτο φθινοπωρινό must-have

Εσύ ακόμα να το δοκιμάσεις;
Mόδα Χειμώνας 2016 : Δερμάτινο παντελόνι- H Eλένη Πετρουλάκη μας προτείνει το ιδανικό look με το απόλυτο φθινοπωρινό must-have



H Ελένη Πετρουλάκη, μπορεί να ειδικεύεται στην γυμναστική και να φορά συνεχώς ρούχα που σχετίζονται με την δουλειά της, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κατά την διάρκεια της ημέρας, και ειδικότερα τον ελεύθερο χρόνο της δεν ντύνεται κομψά και εντυπωσιακά.

Η όμορφη παρουσιάστρια, ως καλεσμένη στο Πρωινό Αnt1, επέλεξε ένα casual-chic στιλ που πολύ μας άρεσε και φυσικά ανυπομονούμε και εμείς να το δοκιμάσουμε με την πρώτη ευκαιρία. Συγκεκριμένα φόρεσε ένα δερμάτινο παντελόνι (hot trend!), το οποίο συνδύασε με απλό και stylish t-shirt με στάμπα και ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνα.

Το δερμάτινο παντελόνι και φέτος συνεχίζει πολύ δυναμικά την πορεία του, κάτι που σημαίνει ότι αν πέρσι δεν αποκτήσατε το δικό σας δερμάτινο, η τέλεια ευκαιρία είναι τώρα. Αποκαλείται το must-have της σεζόν, γιατί πρώτον είναι μια πολύ ιδιαίτερη επιλογή, η οποία όπως μπορεί να συνδυαστεί με πολλά στιλ και ρούχα αλλά και είναι κατάλληλη και για όλες τις γυναίκες.

Εκτός από την εκδοχή της Πετρουλάκη, φανταστείτε να συνδυάσετε ένα δερμάτινο παντελόνι με ένα oversized πουλόβερ και λευκά sneaker. Με πολύ απλά και γρήγορα βήματα, θα έχετε πετύχει το πιο ενδιαφέρον και στιλάτο look, κατάλληλο για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις.

Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και συνδυάστε το δερμάτινο παντελόνι όπως εσείς θέλετε και σας ταιριάζει. Η gallery που ακολουθεί είναι ένα ακόμα λιθαράκι σε αυτό τον στόχο, καλή επιτυχία λοιπόν!

Δες εδώ, πως η Έλενα Τσαγκρινού φοράει το floral το φθινόπωρο!