Trend Alert : Το ανδρόγυνο στιλ είναι και πάλι hot και το it girl Alexa Chung, σου το συστήνει

Επέλεξε ιδιαίτερα αξεσουάρ και παπούτσια και κάνε την διαφορά...
Trend Alert : Το ανδρόγυνο στιλ είναι και πάλι hot και το it girl Alexa Chung, σου το συστήνει



H Alexa Chung παρευρέθηκε στην παρουσίαση και στο catwalk του οίκου Balmain με την H&M και η εμφάνιση της μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Φυσικά, η αγαπημένη fashionista επέλεξε ρούχα και αξεσουάρ από την συγκεκριμένη συλλογή και η αλήθεια είναι τα ανέδειξε τόσο, που θέλουμε ήδη να τα αποκτήσουμε και εμείς.

Αυτό που μας άρεσε εκτός από την εξαιρετική της επιλογή, ήταν το ανδρόγυνο στιλ, με τις θηλυκές και σέξι λεπτομέρειες να κάνουν ακόμα πιο ιδιαίτερο όλο το outfit.

Συγκεκριμένα φόρεσε ένα φόρεμα-blazer σε μαύρο χρώμα (όπου από μέσα υπάρχει πιθανότητα να φορά ένα μαύρο τοπ ή φόρεμα) και ολοκλήρωσε μοναδικά με ένα minimal clutch και με ιδιαίτερα lace-up γόβες.  

Φέτος λοιπόν η ιδιαίτερη και αγαπημένη τάση που ονομάζεται ανδρόγυνο στιλ, επιστρέφει πολύ δυναμικά αλλά με μικρή αλλαγή. Εκτός από την αυστηρότητα που προστάζει η συγκεκριμένη τάση, τώρα θα την δοκιμάσεις με έναν πιο θηλυκό και κομψό τρόπο. Και τι εννοώ; Φυσικά θα φορέσεις blazer ή παντελόνια σε ανδρόγυνο στιλ, αλλά την ίδια στιγμή, στο ίδιο look θα προσθέσεις εντυπωσιακά αξεσουάρ και παπούτσια που θα μετατρέψουν την εμφάνιση σου σε πιο σέξι και γυναικεία.

Αν και εσένα σου άρεσε το outfit της Alexa και θα ήθελες να το δοκιμάσεις, δεν την gallery που ακολουθεί και εμπνεύσου...

Δες εδώ, την Ντορέττα Παπαδημητρίου με το ιδανικό lady-chic look!