Μόδα χειμώνας 2016 : Celebrity style - H Δέσποινα Βανδή με ασπρόμαυρο ριγέ, δοκιμάζει το πιο chic look

Το κλασικό μοτίβο πουδεν φεύγει ποτέ από τη μόδα...
Μόδα χειμώνας 2016  : Celebrity style - H Δέσποινα Βανδή με ασπρόμαυρο ριγέ, δοκιμάζει το πιο chic look



Η Δέσποινα Βανδή διαθέτει ένα υπέροχο στιλ το οποίο επιδεικνύει τόσο στις καθημερινές όσο και στις επίσημες εμφανίσεις. Σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο instagram, επέλεξε ένα look που με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσουμε και εμείς.

Συγκεκριμένα φόρεσε ένα πουκάμισο σε ασπρόμαυρο ριγέ, ένα μαύρο παντελόνι και ολοκλήρωσε με κρεμαστή μαύρη τσάντα και μποτάκια. Ένα look κατάλληλο από το πρωί έως το βράδυ, μιας και το ριγέ εκτός από κλασικό, είναι ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις.

Εμπνεύσου και εσύ από το outfit της Δέσποινας Βανδή και βάλε το ασπρόμαυρο ριγέ στην ζωή σου και στο ντύσιμο σου. Ειδικότερα αν είσαι γυναίκα που λατρεύει το κλασικό στιλ, τότε το look της αγαπημένης τραγουδίστριας είναι τέλειο για εσένα, χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι σύγχρονο και μοντέρνο.

Εκτός από το ριγέ πουκάμισο, διάλεξε φορέματα, πανωφόρια, παντελόνια και μπλούζες σε αυτό το print και δώσε άλλη πινελιά σε όποιο ντύσιμο και αν τα εντάξεις. Στην gallery που ακολουθεί, θα βρεις όλα τα απαραίτητα για να πετύχεις παρόμοιο look με την Δέσποινα Βανδή!

Δες εδώ, την Ντορέττα Παπαδημητρίου με το πιο ιδιαίτερο lady-chic look!