12 plus-size fashionistas που πρέπει να γνωρίζεις

Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τη μόδα σε όλα τα μεγέθη
12 plus-size fashionistas που πρέπει να γνωρίζεις



Μπορεί τα περιοδικά να μας γεμίζουν με φασιονίστες και fashion bloggers, προτείνοντας μας να εμπνευστούμε από  άτομα που μοιάζουν σαν μοντέλα, με looks τα οποία δύσκολα μπορούμε να προσαρμόσουμε στην καθημερινή μας ζωή. Όχι γιατί δεν έχουμε και εμείς την φαντασία των top fashionistas αλλά γιατί ως καθημερινά κορίτσια μας φαίνεται δύσκολο να προσαρμόσουμε την μόδα των XXS στα καμπυλωτά σώματα μας.

Για να είμαστε δίκαιες, η κάθε κοπέλα έχει το σώμα της και πρέπει να είναι περήφανη για αυτό, να το αγαπάει και κυρίως να το προσέχει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ερχόμαστε σε επαφή με διαφορετικά ερεθίσματα και διαφορετικούς τύπους σώματος. Το instagram είναι ένα τρόπος να δεις από κοντά τις πραγματικές κοπέλες που βρίσκονται εκεί έξω.

Για αυτό το λόγο τα προφίλ στο instagram των plus size fashion bloggers ή τα μοντέλα για μεγάλα νούμερα έχουν γίνει η νέα μας εμμονή. Κορίτσια γεμάτα καμπύλες που θα γίνουν οι καθημερινή σου έμπνευση και θα σε πείσουν ότι δεν υπάρχουν φορέματα που δεν κάνει να φορέσεις, αν ξέρεις πώς να συνδυάσεις σωστά ώστε να αναδεικνύουν το σώμα σου και την προσωπικότητα σου.

Είσαι έτοιμη να αρχίσεις τα #Follow;;