Celebrity style : Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με το ιδανικό girly-chic look

Ένα σύνολο κατάλληλο από το πρωί μέχρι το βράδυ...
Celebrity style : Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με το ιδανικό girly-chic look



Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μας αρέσει πολύ γιατί πρώτον είναι μια παρουσιάστρια που ξεχωρίζει για την άνεση και την θετική ενέργεια που έχει και δεύτερον για τον τρόπο που ντύνεται. Κάθε μέρα στην εκπομπή ''Kαλημερούδια'', καταφέρνει να κάνει την διαφορά με τις στιλιστικές της επιλογές και με μια από αυτές θα ασχοληθούμε σήμερα.

Με βάση το giry-chic στιλ που τόσο αγαπάει, σε ένα από τα τελευταία της look, φόρεσε ένα σκουρόχρωμο τζιν πουκάμισο, το οποίο συνδύασε με καφέ φούστα σε skater στιλ και ολοκλήρωσε το outfit με εντυπωσιακές over-the-knee μπότες (hot trend!).

Ένα look, χαριτωμένο, παιχνιδιάρικο, σικάτο και φυσικά σέξι όσο πρέπει. Σε ένα και μόνο ντύσιμο κατάφερε να συγκεντρώσει 3 τάσεις για τον φετινό χειμώνα. Αναφέρομαι για το denim, τις καφέ φούστες και τις ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο.

Αν θες και εσύ να δοκιμάσεις ένα νέο style, δεν έχεις παρά να εμπνευστείς από την αγαπημένη Ντορέττα και να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις ένα παρόμοιο girly-chic look. Το οποίο άνετα, μπορείς να φορέσεις από το πρωί, έως το βράδυ σε κάποια πιο επίσημη έξοδο. Επειδή η επιλογή είναι δική σου, μην ξεχάσεις να κάνεις ένα check στην gallery που ακολουθεί και να διαλέξεις τα ρούχα και τα αξεσουάρ που σου αρέσουν...

Δες εδώ, πως η Δέσποινα Βανδή δοκιμάζει το πιο κλασικο μοτίβο, το ριγέ!