Μόδα χειμώνας 2016 - Η Demy σου προτείνει να δοκιμάσεις το πιο θηλυκό κα σέξι χρώμα του χειμώνα

Πρόσθεσε το στην καθημερινότητα σου και κάνε την διαφορά...
Μόδα χειμώνας 2016 - Η Demy σου προτείνει να δοκιμάσεις το πιο θηλυκό κα σέξι χρώμα του χειμώνα



H πολύ αγαπητή τραγουδίστρια της νεολαίας, Demy, φροντίζει κάθε εμφάνιση της να είναι ξεχωριστή και φυσικά να εμπνέει όλα τα κορίτσια είτε είναι της ίδιας της ηλικίας είτε όχι. Στην τελευταία επίσημη εμφάνιση στα Mad Music Awards της Κύπρου, η Demy επέλεξε ένα εντυπωσιακό φόρεμα σε κόκκινη φλογερή απόχρωση της σχεδιάστριας Ourania Kay με διαφάνεια στην περιοχή του στήθους, το οποίο της ταίριαξε γάντι.

Το κόκκινο σαν χρώμα τον χειμώνα αναβιώνει ακόμα περισσότερο, γιατί εκτός από πολύ θηλυκό και σέξι, αποτελεί και ένα από τα πιο αγαπημένα χρώματα όλων των γυναικών.

Από το πρωί στο γραφείο με ένα κόκκινο πουκάμισο, μέχρι το βράδυ με ένα εντυπωσιακό κόκκινο midi φόρεμα, η πιο ζεστή και φλογερή απόχρωση έχει την δυνατότητα να μεταμορφώσει το στιλ σου στο λεπτό. Συνδύασε το με άλλα χρώματα όπως το μαύρο, το γκρι, το εκρού και το καμηλό και πραγματοποίησε τους πιο stylish και υπέροχους συνδυασμούς.

Στην gallery που ακολουθεί, θα βρεις κόκκινα ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια που θα κάνουν την εμφάνιση σου πιο ξεχωριστή από ποτέ...

Δες εδώ, γιατί φέτος το καρό κάνει δυναμικό comeback!