Celebrity style : Η Μαρία Μενούνος με ένα look που πρέπει να αντιγράψεις

Γκρι μάλλινο φόρέμα + over-the-knee μαύρες μπότες = hot
Celebrity style :  Η Μαρία Μενούνος με ένα look που πρέπει να αντιγράψεις



Αν έπρεπε να σκεφτούμε καλά ποια τάση φέτος θα φορεθεί περισσότερο από κάθε άλλη, δεν θα δυσκολευόμασταν ιδιαίτερα να αποφασίσουμε, αφού η απάντηση κρύβεται στο μάλλινο φόρεμα σε συνδυασμό με τις over-the-knee μπότες.

Mια πολύ stylish εκδοχή της συγκεκριμένης τάσης, δοκίμασε η δικιά μας Μαρία Μενούνος. Η οποία για μια εμφάνιση της στο κανάλι Ε!, επέλεξε ένα ιδιαίτερο γκρι μάλλινο μίνι φόρεμα με ζιβάγκο, το οποίο συνδύασε τέλεια με ψηλές μαύρες over-the-knee μπότες. Ένα look άνετο, στιλάτο, θηλυκό και φυσικά σέξι όσο πρέπει.

H διάσημη παρουσιάστρια που έχει χάσει αρκετά κιλά, δείχνει υπέροχη μέσα στο chic ντύσιμο της...

Με καλσόν ή χωρίς, δοκίμασε και εσύ την πιο στιλάτη τάση που ήδη όλες οι star του hollywood έχουν δοκιμάσει πρώτες και μετέτρεψε την στην αγαπημένη σου. Απλά πρόσεξε όταν επιλέγεις το πλεκτό φόρεμα, να μην σε ενοχλεί την ώρα που το φοράς, γιατί μόνο ενοχλητικό θα είναι. Τώρα όσον αφορά τις μπότες πάνω από το γόνατο, αν δεν σε βολεύουν η ψηλή εκδοχή, επέλεξε flat μπότες. Η επιλογή είναι δική σου...

Στην gallery που ακολουθεί, θα βρεις τα πιο χουχουλιάρικα και εντυπωσιακά γκρι φορέματα, και φυσικά τις πιο θηλυκές μπότες πάνω απο το γόνατο, για να συνδυάσετε όλα πιο στιλάτα από ποτέ.

Δες εδώ, πως η αγαπημένη Δέσποινα Βανδή φορά το ριγέ πουκάμισο!