Δέσποινα Βανδή : Φορά το κομμάτι-κλειδί της φετινής γκαρνταρόμπας, το καμηλό παλτό

Ρεπορτάζ αγοράς + tips για να το συνδυάζεις σωστά και στιλάτα...
Δέσποινα Βανδή : Φορά το κομμάτι-κλειδί της φετινής γκαρνταρόμπας, το καμηλό παλτό



Θα αρχίσω αυτό το άρθρο με μια δική μου καθημερινή δυσκολία που αντιμετωπίζω αρκετά τις τελευταίες μέρες. Θέλεις λόγω του καιρού (που μια κάνει πολύ κρύο και την άλλη στιγμή ο ήλιος σε ζεσταίνει αρκετά), θέλεις που από πέρσι δεν έχω κάποιο πανωφόρι που αξίζει να φορέσω, συνδυάζω τα πάντα με το casual τζιν jacket. Αυτό φυσικά δεν μπορώ να το φοράω πολύ ακόμα, γιατί απλά δεν ενδείκνυται για τον κρύο καιρό. Άρα κάπου εδώ καταλήγω στο συμπέρασμα ότι άμεσα πρέπει να αγοράσω ένα πανωφόρι που μεν είναι ζεστό και άνετο αλλά συγχρόνως να μπορεί να συνδυάζεται με όλα τα ρούχα μου και να εντάσσεται σε όλα τα στιλ.

Κάπου εκεί λοιπόν, που έψαχνα για έμπνευση στο instagram, έπεσα πάνω στον λογαριασμό της Δέσποινας Βανδή και συγκεκριμένα σε ένα street style που θα ζήλευαν πολλές fashion blogger. Εκτός από τα δερμάτινα item του look, το μάτι μου αμέσως επικεντρώθηκε στο παλτό της. Minimal, μέχρι το γόνατο και σε καμηλό απόχρωση, ήταν η τέλεια επιλογή για να ολοκληρώσει το ντύσιμο της άψογα και με στιλ.

Το καμηλό παλτό, σίγουρα αποτελεί το κομμάτι-κλειδί της φετινής γκαρνταρόμπας, αφού μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με πολλά χρώματα και το καλύτερο από το πρωί έως το βράδυ. Συγκεκριμένα, η Δέσποινα, διάλεξε να το φορέσει με το total black look, και ο συνδυασμός με το μαύρο δέρμα, το έκανε ακόμα πιο ιδιαίτερο. Χμ! Μάλλον μόλις βρήκα την επόμενη αγορά μου, το καμηλό παλτό.

Fashion tips : - Για ένα πιο stylish αποτέλεσμα, ρίξε απλά το παλτό σου στους ώμους (όπως η Δέσποινα Βανδή). Η συγκεκριμένη κίνηση, θα κάνει το ντύσιμο σου πιο κομψό και θηλυκό.

- Συνδύασε το καμηλό παλτό, με χρώματα όπως το μαύρο, το λευκό, το ασπρόμαυρο ριγέ, το παλ ροζ, το γκρι αλλά και το baby blue. Η επιλογή είναι δική σου...

Στην παρακάτω gallery που ακολουθεί, θα δεις τα πιο εντυπωσιακά καμηλό παλτό!

Δες εδώ, πως η Ντορέττα Παπαδημητρίου δοκιμάζει το girly-chic στιλ!